Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

dancaa

zuju, pre teba je dolezite mozno nieco ine, ale ja neznesiem niekoho lepsie alebo chudsieho v mojejej blizkosti nez som ja.

Alternativa

Ahoj Vrr,
vecer pri PC ma chytila panika, spala som velmi zle. Co ak Still ta choroba naozaj zabila? A potom som si uvedomila, ze aj Ty si bola v Kalifornii. Ale si tu :o))))))))))))), hoci musim povedat "nono, ved Ty vobec nespavas. A nervicky okrem niecoho veeeelmi doleziteho potrebuju aj vela spanku".
Urobte si prijemnu nedelu vdaka drobnotinkam, babulky.

vrr

boze to je skurvena choroba..prejedanie sa..jasne ze to ide von potom..ja mozem prist domov hocikedy, aj tak si najdem cas na tu sracku

Alternativa

Dievcata,
velmi som sa chcela s jednou z Vas rozpravat. Nehlasi sa mi. Viem, je mozne, ze nie je pri PC. Ale vsetko je mozne...a naozaj so slzami Vas prosim: zmobilizujte svoje ja, postavte sa tvrdo a aktivne voci tejto chorobe a za pomoci svojich blizkych URYCHLENE SA KONTAKTUJTE S ODBORNIKOM. TENTO BOJ SA DA VYHRAT. Nesmiete sa vzdat.

rtinkaaa

Ahojte,chcem sa spytat-mam 170cm a 51kilov.Som tri roky na vyske a za ten cas sa mi \\\"podarilo fantasticky\\\" schudnut.Nie ze by som chcela,ale proste tak samo od seba.Nedostatok casu,stres a tak.Kazdy mi vravi,ze som velmi chuda.Nie ze by som s tym mala problem,nechcem pribrat,v pohode,je mi fajn,len nechcem aby mi vaha isla este nizsie.Teraz cez prazdniny robim,dost sa nabeham,tak mam trochu obavy.Ide o to ze anorexia je psychicky problem,clovek proste chce chudnut,neje,cvici a pod.,nie?A ja necvicim a jem hocikedy a hocico,zijem uplne normalne.Niekedy mam obavy,ci aj ja nemam nabeh na anorexiu (alebo ci ju uz nemam)?Diky

zuju

pre rodicov by fakt mali byt nejake kurzy terapeuticke, mnohi si myslia, ze nemame co robit tak mame bulimiu ci anorexiu.

damaxy

kiky,ked to ty cítiš ako pozitúvum,že to už rodičia vedia,spadol ti kamen zo srdca.Nech si vážia dôveru ktorú v nich vkladáš a na ceste k uzdraveniu ti budú pomáhat.Lenže asi nepoznajú o čom to všetko je.Posad ich namiesto seba za komp a otvor im oči,nech vidia,že tieto problémy nie sú len tvoje.Ved sa tak snažíš,ale si na to sama.Nechaj im aspon čo to prečítat o tejto chorobe ja som tiež o tom viac menej len počula,ale ked som tu s vami a polistujem si,otvárajú sa mi oči o čom to je.No kto takým niečim neprešiel,môže sa aspon snažit to pochopit a vediet ako pomôct.Takže sa len uzdravuj a píš čo nové a čo dobré ta stretlo.