Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

Ahojte baby, vy ktoré chodievate k psychológovi..neviete mi poradiť nejakého dobrého?
Z-uzka: ty by si mi nevedela niekoho poradiť?Viem že ty si hovorila o svojej psychologičke, že je dobra. Že je draha nevadi, moji rodičia aj tak chcu len niekoho sukromneho..takže to nevadí..
Mne mama našla nejakého v Podunajských Biskupiciach volá sa Martin Miler...je taký mladý..celkom sympatický..
A nevieš čo je lepšie?Ísť k psychológovi alebo psychiatrovi?

lucka

ahojte dievčatá.
Ako sa máte?A váš víkend?My sme mali dosť hustý program (našťastie) ale aj tak ma to mátalo. Dokonca sa mi snívalo, že som sa prejedla. Neviem prečo mám takéto stavy, neznášam to podvedomie. Kiky, ach je mi to ľúto moja. Viem, osud býva niekedy veľmi nespravodlivý, akoby skúšal, kam až sa dá zájsť, kde je dno. Možno až odtiaľ zdola sa dá odraziť.Drž sa

kambotattoo

KAMBO Tattoo – Piercing najlacnejšie tetovanie a piercing v BA
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk

miška

Z-uzka
čau Zuzka už som späť.Boli sme týžden v Madarsku na kúpaliskach takže som sa dobre opálila.Ako si trávila týžden?Je to už lepšie?Neviem moja váha blbne.Hned ako sme prišli domov som sa postavila na váhu a nepribrala som nič.Druhý den ked som sa postavila na váhu mi skoro o dva kila ukazovalo viac.Teraz mam komplexi z mojej postavy a neviem či urobim spravne keby som kúpila novú váhu.Chcem to zhodiť,lebo sa cítim takto nepríjemne tučne.Skúsim dneska držať dietu.Naši dnes odchádzaju dnes na chatu takže ma nebudu sledovať,že kolko jem a dufam,že sa mi to podarí zhodiť.Som rada,že ťa potešilo to čo som ti písala pred týždnom.Jedla som tam skoro každý den 3 bit .Dala som si aj bebe keksi a spomenula som si na teba.Pripadam si tučna a chcela by som to zhodiť.Dúfam,že sa máš dobre drž sa,ozvi sa papa zatial.

lejla

Ahojte všetci. Neverili by ste, aká som šťastná. Vrátila som sa z týždňovej zahraničnej dovolenky s manželom a deťmi, kde nebola žiadna žiadna šanca na podpichovanie od zákernej choroby. Takže som absolútne na to nemyslela, jedla som normálne s celou rodinou, popri tom som veľa plávala, hrala sa s deťmi, venovala sa manželovi, normálne kopec ovocia, zeleniny...aj zmrlinka, malá čokoláda...a som úplne v pohode. Nepribrala som ani gram...a asi toto mi dáva veľkú silu ísť takto ďalej vpred...veď sa to normálne dá...musím urobiť riadny rez vo svojom živote a hlavne v hlave...takže HURÁ VPRED...:-) Krásny deň všetkým prajem.....

kiky

Z-uzka: tak potom daj vedieť ako dopadla uprava izbičky..diky za tip na tú knižku..ak sa mi ju nepodari nejako zohnať tak by som bola faaakt vďačna keby si mi ju požičala.
No tie priedušky sa zatiaľ nijako nelepšia..ale aspoň ma to už nepáli..teda len občas keď moc kašlem.
Vieš čo je teraz pre mňa najhoršie?Dobre moja hlava by nejako uznala to že necvičím,oveľa viac jem..ale ja nemám vôbec čo robiť. Kamošky majú svoje programy..majú len pár vošľných dní..ale tento týždeň budem asi zase doma a ja to už nezvládam. Tú samotu..nevedela by si mi niečo poradiť?Čo robiť?

Minetka: ja viem, že moje šance na vyliečenie sa zväčšili..sama by som pravdepodobne nič nedokázala..ale to Taliansko ma trápi.vvuž dneska večer by som odchádzala..:(Viem neužila by som si ho až tak ako zdravý človek..ale aspoň by som vypadla z bytu..

Ak mi viete poradiť čo robiť..nejaké činnosti..aby som nebola len v byte..budem vďačná..

lena22

Čau Z-uzka,
hoci som neni alti kcem ti povedať, že plný program je tá najlepšia terapia. Ale všetko z mierou :o)). Keď nám aj niečo nevýjde, určite výjde niečo iné, aj tebe.

Z-uzka

alti
Aj tebe pekné ránko :)) Hm, neviem, či ma dnes niečo pekné čaká, mám pred sebou plno vyťažený pracovný týždeň, až sa bojím, či to vydržím.. Fakt by som potrebovala niekoľko dní dovolenky niekde úplne mimo realitu.. Ale so sestrou sa chystáme prerábať našu izbu, tak možno na to sa tak teším :)) Síce ešte neviem kedy, ale snáď to výjde, keď už mi to odsťahovanie nevyšlo :((
Tak papa..

Z-uzka

Ahoj minetka!
Teiž si myslím asi to čo ty a aj zuju, čo napísala v druhom okienku s PPP.. Ak je to pravda, tak je to strašné a mrzí ma to, no tiež mi nejde do hlavy to, že hneď na druhý deň sa objavila nejaká neznáma, keby mne umrela priateľka, bola by som zdrtená a asi neschopná hneď na druhý deň písať.. A tiež, že tie naše mysľe sú niekedy fakt komplikované a prešpekulované, len ťažko sa v nás vyznať.. No kto vie, snáď len pre dobro veci, že neznáma a still je tá sama osoba..
Tak všetkým prajem krásny dník, papa, držte sa :+)