ahojte vsetky babenky.......:] Myslim,ze ma moc nepoznate,ale pisala som sem asi pred styrmi piatimi dnami,ze mam ten isty problem,ze chcem rychlo schudnut,ze nepapam normalne,a potom pride den,kedy sa prezeriem a potom mam depresiu a nenavidim sa!!!Ale vcera v noci som nemohla spat a citala som si vase prispevky a tiez STILL...a tak strasne mi to bolo luto,chytila ma depresia a nemohla som potom vobec zaspat,pretoze som dostala strasny strach...a myslela som:,,paneboze,co to vsetky robime,ved zivot je tak krasny,, I ked s nim musime vela krat bojovat,ale bojovat naviac s tak zakernou chorobou,ako je anorexia a bulimia...no nemam slov!A verte mi,ze viem,co to je a ako to je tazke,pretoze tym sama trpim,ale vcera som nad tym velmi premyslala,a viem,ze kazda mame cestu,ktoru si mozeme vybrat ako zit,ale vybrat si anorexiu a bulimiu,a premrhat tie najkrajsie roky zivota a vobec nasu krasnu mladost,tak to je nieco strasne a vobec velmi smutne...Ja sama som nedala posledny tyzden skoro nic do ust,a to,co som aj dala,som hned vyvratila,az ma moj priatel v nedelu rano zdvihal zo zeme,pretoze som nemohla uz ani chodit,mala som tak prepadnute oci a moj pohlad bol doslova prazdny...plakala som a on tiez a povedal mi nieco dolezite:,,Som tak smutny,ze sa nevies tesit zo svojej KRASY,,!!! A to je presne to,co si vela z nas nevie vazit,a uvedomi si to,ked je uz neskoro...vela dievcat ma krasu tiez vo vnutri...Napr. v sobotu sme boli s frajerom na party a boli s nami aj kamarati a o jednej kamaratovej priatelke som si nikdy predtym nemyslela,ze je krasna,ale v ten vecer som zmenila nazor,a to iba preto,pretoze mala stale usmev a bola stastna pre nic,a myslela som:ona vie ako svoju krasu ukazat a je krasna...a potom som mala usmev aj ja a bola som taka stastna v ten vecer...a moj frajer tiez,pretoze videl,ze myslim na nieco ine ako na to ci som tucna alebo chuda...Predtym som bola sprosta namyslena baba,ktoru vela ludi neznasalo,som jedinacik,a bola som stastna iba ked som si kupila nove drahe topanky,ktore som ani potom nenosila,pretoze sa mi za jeden tyzden nepacily,tak som si kupila druhe,ale dnes sa na svet pozeram inymi ocami...Dnes je napriklad napr. zamracene,nesvieti slniecko,pre mna predtym jeden z dovodov na depku,ale dnes mi to nevadi,pocuvam nahlas hudbu,ktoru strasne milujem a som stastna.Aj ked viem sice,ze to bude este chvilu trvat,kym bude moja mysel uplne zdrava a budem normalne papat,ale snazim sa,pretoze skutocne nechcem padnut na same dno,a chcem sa ucit aj z malych a nehovorim iba o tych hmotnych...Ved zivot je tak KRASNY,ale KRATKY!!! Drzim palceky vsetkym.....:)))))