Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

Tak som tam bola. Ta psychologička, bola veľmi sympaticka a užasne mila. Je taka mladšia. Trochu som si tam aj poplakala(trochu dosť) ale cele to sedenie prebehlo veľmi dobre. KeĎ som šla odtiaľ preč cítila som sa tak ľahšie akoby niečo zo mňa spadlo..som rada že som rodičom povedala o anorexii. Nie som v tom sama,viem že by som to sama ďalej nezvládla..

kiky

Alternativa: dneska mám len úvodné sedenie..myslim že sa zatiaľ len dohodneme ako budeme postupovať alebo tak..a budem tam teraz aj s mamou..takže neviem..

Dneska som sklamala..aj napriek tomu že som chorá som sa pustila do cvičenia kedže rodičia neboli doma. Viem mala by som pribrať a nie chudnúť a ešte sa ohrozovať. Cítim sa preto dosť zle..

w

pre vsetkych:
prosim, rada by som poznala vas nazor a hlavne to, co vam tu na Slovensku pri pomoci proti PPP chyba. Pisem teraz ten projekt a velmi by ste pomohli s pripomienkami a radami. Budem sa tesin na kazdy dotaz. A nezabudajte sa usmievat:))

w

dejna:
Ahoj, Anabell je obcianske zdruzenie s perfetknymi ludmi. Ak mozes, prihlas sa na ich vikendovy seminar "prijmi svoje telo" (ak bude). Bohuzial zuju ma pravdu, pobocku na Slovensku nema, no prave ten projekt, o ktorom som pisala vznika za spoluprace s OS Anabel Brno pod zastitou Ligy za dusevne zdravie, tak verim, ze sa k nam vsetky pripojite:) Prajem co najprijemnejsi dnik...

Alternativa

Ahoj dievcata,
hladajme aj dnes pricinu, preco sa aspon pousmejeme :o). Zasmiat sa nahlas - to je ta najlepsia kozmetika pre Tvaricku i dusicku :o)
Kiky,
dnes u psychologicky nezabudni, ze CHCES BYT ZDRAVA. Neboj sa aj rozplakat, hovor len to, co Ty citis a nie to, co si myslis, ze sa "patri".

Alternativa

Ahoj vsetky dievcata, prajem prijemny podvecer. A usmejte sa...
Zuju,
ta sladka zavislost sa da predychat :o). Ked ju musis mat, dopraj si ju do obeda, vtedy telo lepsie spaluje vsetky cukry bez "ukladania". Na vahu sa vybodni. Ved ides cvicit, budes si vytvarat "hormoniky stastia" - endorfiny, takze si ich vychutnaj. Ale neprezen ich davkovanie :o)
Lucka,
ta potreba tekutin moze suvisiet napr. s bliziacim sa menzesom, dehydrataciou z predchadzajucich dni, atd. Za tych par dni bez prejavu PPP sa Ti organizmus spamatuva a signalizuje, co mu chyba. Dufam, ze nepijes tie "lepive" vody typu cola. To by bol Pista smutny a Tvoj organizmus tiez:o)
W,
ak budem vediet byt v niecom napomocna pri projekte, urcite velmi rada.
Z-uza, Vrr, Miska a ostatne,
aky ste mali den? Pa

zuju

caute, dnes som bola asi styrikrat na vahe- som hrozna, a stala som sa "zavisla"asi na Deli tycinke, ked ju nemam mimoineho dvakrat denne, tak nezijem. Ale pohodicka, od zajtra idem cvicit, po styroch mesiacoch, dufam ze nebudem mat velku svalovku.