Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

w

minetka:
chapem, viem co to je nepochopenie zo strany rodicov. Pre rodica je tazke bojovat s tym, ze jeho dieta ma tak zavazny problem, ale to neznamena, ze nato mas ostat sama. Nemas niekoho blizkeho, co vies, ze by ta podrzal? Neostavaj sama, vtedy to byva najtazsie. Ak budem vediet, ja ti kedykolvek rada pomozem..Hned je nas nato viac, hm:)?

minetka

w, je to malé mesto na východnom Slovensku...Trochu sa bojím napísať to tu, lepšie je byť v anonymite:-)
Mama o mojich problémoch vedela, a veľmi sa trápila, teraz si myslí, že som už OK, a teší sa z toho, preto ju nechcem znova sklamať, je citlivá a veľmi by sa trápila...vie, takto je to ťažšie,lebo iste príde zlyhanie...ale ked prišlo zlyhanie predtým, nevedela my podržať tak,ako som chcela, skôr sa nahnevala a povedala, že ak to urobím, už so mnou neprehovorí a odíde preč,a u sa nevráti...a podobné reči...potom vždy plakala,a to ma trápilo...

w

kiky:
drzim palce, ides spravnym smerom. Je vidno, ze naozaj chces. Kym to tak bude, pojde to, uvidis. Si sikula:)
Prajem aj tebe uz len co najprijemnejsie dni..

w

misha:
skus sa usmiat a prist sem k nam. Zomriet sa neoplati vie byt na svete skutocne krasne..Co tak zacat to objavovat, hm:)? sme s tebou..

w

minetka:
V akom mestecku byvas? Preco mas dojem, ze by si mame ublizila, keby si jej povedala, ze sa to vsetko zase deje? Mas taku skusenost? Minetka, takto ublizujes len sama sebe a predsa ked to vie niekto z blizkych, ide to lahsie. Pozri, kiky sa rozhodla a nelutuje to:) hm? Ak mas chut sa rozpravat, tak nevahaj a pis, rady ta pocuvame..

minetka

Ahoj kočky...Z-uzka, kde si?Máš sa už lepšie?
Kiky, teším sa s Tebou, že sa Ti darí a že si našla milú psychologičku...ja v našom malom meste poznám iba dve, ale ked som sa informovala,ani jedna sa nezameriava na PPP, resp. mi povedala, že by si o tom musela niečo naštudovať...kto mi má potom pomôcť??:-( navyše, nemôžem mame ublížiť tým, že jej poviem, e v tom zasa lietam...cchem sa vyliečiť, ale potrebujem pomoc, sama to asi nezvládnem....a nemám to komu povedať...
Dejna, s takým mužom by som nevedela žiť...viem ,je to ťažké,ale možno by bolo dobré uvažovať o rozvode...alebo sa s ním musíš vážne porozprávať, ved takto budeš do konca života trpieť...
Mishka, prečo chceš zomrieť?Viem, tento boj je ťažký, ale musíš byť silná a vyhrať ho!!!Vyhľadaj odbornú pomoc, iste by Ti to pomohlo, ale najprv musíš sama chcieť...Zamysli sa nad tým, o čo všetko by si prišla, keby si zomrela, už nikdy by si nezažila nič pekné, nič milé...viem, že pri tejto chorobe sa všetko zdá smutné, nič ťa neteší, myslíš iba na jedlo, na to,aby si schudla,ale život je plný krásnych vecí, ktoré stoja za to,aby človek prekonal problémy a vedel sa z nich tešiť..MUSÍS NÁJSŤ DOVOD,PREČO ŽIŤ!!!

Alternativa

Ahoj dievcata,
ako som Vam uz pisala, tie sedenia s odbornikom-psychologom Vam pomozu spravne reagovat v roznych situaciach. Cize nie je to len o PPP, ale dobrej "skole" do zivota. Ako casto mavate tie terapie? Ak sa da, tak aspon pre zaciatok - co moze byt aj zopar tyzdnov - co najcastejsie /aj 3x do tyzdna/.
Vsetkym Vam prajem pekny weekend a stale plati nase spolocne: usmev je dar. Tak ho rozdavajme a urcite ho aj dostaneme :o)