Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

Z-uzka,
teším sa, že si späť, tiež som rozmýšľala, čo sa s Tebou stalo..S tou pizzou si už dám pozor, ja nemám problém dať si ju na obed,ale večer...Dnes je to lepšie, dúfam, že mi to vydrží..pekný dník:-)

Z-uzka

minetka
Ach tie pizze, aj ja som s ňou mala minulý týždeň, či predminulý problém :((
A dnes už sa cítiš lepšie?? Asi najlepšie bude ak si večer dopraješ len nejaký šalátik v pizzerke, priateľ to určite pochopí... Opatruj sa :)

Z-uzka

Alti
Jej, to by sa aj mne viac páčilo, tá pláž, more, slniečko :)) Ale žiaľ takého niečoho sa tak skoro nedočkám :,((
No a zúbok?? Bola som iba na preventívnej prehliadke, síce zuby ma boleli, ale to som pripisovala tej životospráve s PPP, no ujo zubár skonštatoval, že sa o zúbky celkom dobre starám a nemám žiadny kaz, len mi bude musieť asi vytrhnúť stoličku - osmičku, aj keď zdravú, len ževraj krivo rastie a narobí mi šarapatu..:((

Kiky, ďakujem, no neboj zatiaľ sa mi nič vážneho nestalo, no nemôžem tvrdiť, že by bolo všetko v poriadku, lebo nie je.. A tebe sa ako darí?? Čo tvoje pľúcka a hrudník? Už nebolia? A z toho čo som si stihla prečítať, som sa s nadšením dočítala, že máš dobrú pani psychologičku a že ti pomáha :)) Dúfam, že sa to všetko bude len zlepšovať, aj čo sa týka situácie doma..
Tak sa drž, príjemný zvyšok dňa ešte prajem :o))

minetka

Opäť:-((((((((
Včera som bola večer von s priateľom,a nahovoril ma na pizzu...viem, nemala som sa dať,ale...a nejak som dnes spanikárila...Ale mame to, samozrejme,nepoviem:-((((

greta

Ahojte dievcata
Som velmi rada, ze existuje toto forum. Sama som trpela ano/miou a citila sa vtedy nesmierne osamela, pretoze som sa s tym nemohla nikomu zdoverit. Myslim, ze keby som narazila na stranky ako je tato, predisla by som sklznutiu na dno. Vdaka, ze ste:-)))

Alternativa

Z-uzka nasa malicka, co Tvoj zubok, boli este? Ako to spieva Zbiro "Co boli to preboli...". Tak sa usmej moja a napis nam nieco o sebe. Pa

Alternativa

Kazda hodina, kazdy polden, kazdy den, kazdy tyzden bez zakopnutia Vas posuva blizsie ku zdraviu. Nefixujte si do hlavy, ze vecer to tak nebude. Aj vecer bude super bez zakopnutia. Verte same sebe /a tak trochu aj mne, ze vsetko si sami kodujeme do hlavy a podvedomia/ a bude to tak :D

Alternativa

Dejni, vyborne, si sikulka. Jasne, ze sa dobre chytis, hoci mozno tie zaciatky budu tvrde a ten maly strach ku zmene patri. Urcite Ti ta zmena pomoze najst lepsie samu seba. Prosim Ta, uvazuj o zmene systemu stravovania. V teme BMI index...je pekne rozpisane, ako jest, byt zdrava a mat BMI ako lusk :D. Vsetko musis zacat svojim rozhodnutim v hlavicke, tak daj sa do toho a kup si tiez vodeodolnu fixku a pridaj sa k Lejle a Lucke. Ta ciara bude nezmazatelna :D
-Betka-
vyborne rozhodnutie, dokazes to. Kontakt Ti poradit neviem, urcite skus cez vyhladavace, aj tu na webe.
Lejla,
zubar prebolel, dufam.
Dievcata, netrapte sa, co sa bude diat doma, ci zakopnete. Vyuzivajte aspon cas v praci na rozumne jedenie a to Vam bude postupne zostavat aj na vecer. Drzte sa.

lejla

Ahoj Dejnička...som rada, že si tu. Už som si myslela, že si sa nám niekde stratila. A s tým obedom to nie je až tak, že jeden jogurt...to len aby som nejak prežila v práci a potom, jak dojdem domov, tak vyzerá to asi tak ako opisuješ Ty. doobeda zvládam len na ovocí, na obed nejaká malá buchta alebo tuniakový šalát, alebo len polievka alebo jogurt ...a potom dojdem domov a neviem, čo skôr. Niekedy nie som až taká hladná ale jem piate cez deviate....ale posledné tri dni mám nejaký zvláštny stav. Včera som sa očisťovala podľa splnu a podľa rád dievčat z BMI indexu, dva dni pred tým, som chcela zvraciať ale nešlo to. Moje telo nejak dáva signály a nešlo to.... Blahoželám Ti k novej práci, naozaj...je to super... Možno táto zmena bude viesť k Tvojmu vyzdraveniu, k iným aktivitám, k iným myšlienkam...áno je to správne, chcelo to zmenu. A veľmi veľmi Ti držím palce, aby si sama nad sebou (a aj nad okolím a manželom) zvíťazila...

-betka-

Ahojte,prosim vie mi niekto poradit psychologa v Banskej Bystrici? Dakujem! Som rozhodnuta zacat poriadne bojovat lebo sama to nezvladnem aj ked som si velakrat myslela ze ano...
Pekny dnik vsetkym a so smejkom na tvaricke:)