Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

Alternatíva
Ďakujem za blahoprianie :-)) Si milá, že si si spomenula, som zvyknutá, že na moje sviatky väčšinou iní zabúdajú :,( No oslavovať sa nechystám, možno vyrazím doobeda do mesta popozerať obchoďáky, prípadne si kúpiť niečo pre radosť a až zajtra si pôjdem s kamarátkou sadnúť na kávičku :))

Alternativa

VSETKY ZUZANKY V TEJTO TEME,
prajem Vam obzvlast krasny dnesny den. Ved mate meniny :o) Nech je plny dobrych kamaratov, pus od najblizsich i znamych. Prajem Vam vsetko najlepsie a uplne najviac zdravie :o). Tak si dnesok prijemne uzite.

Alternativa

A toto je zaujimave :
Bulimia spojena s nutkanim stale jest hlavne vo vecernych a nocnych hodinach je kompenzaciou emocionalnych problemov. Takmer vzdy vyliecenie vyzaduje:
1. odstranit problemoy
2. odstranit zle navyky v jedle
3. najst spravnu motivaciu
Jojoj, ako lahko sa to autorovi napisalo a Vy viete, ako taaazko sa to realizuje. Ale Vy to dokazete, vsak? :o)

Alternativa

Ahoj dievcata,
uz mi klipkaju oci, ale chcem Vam popriat pekne snicky - tym uz spinkajucim ale aj zurujucim. Ozaj, Vrr asi isla predsa len na ten vylet :o).

kiky

minetka: ešte padneš veľa krát ale pôjde to..ja stále padám ale zatiaľ sa mi darí vstavať aj keď sa mizdá že to ide čoraz horšie..ale ide to

kiky

Z-uzka: kašlem ešte stále ale necítim už tú bolesť...joj čo by som aj ja dala za nejakú dovolenku alebo výletik..stačili by mi aj Tatry..škoda že je to nereálne..
Psychologičku mám veľmi dobrú si myslím len mne chvíľu trvá kým sa naozaj otvroím, ale dneska som si začala písať denník a píšem si všetky pocity a myšlienky( zatiaľ v nich vyhráva jedlo ale snažím sa na to nemyslieť)

zuju:ďakujem a ty si uži Tatry(hneď by som šla s tebou!)

Mám doma takú knihu o sile podvedomia a je tam napísané že veľmi pomáha sugescia..myslím že je na tom niečo pravdy.. takže vetu MÁM SA RADA TAkÁ AKA SOM by sme si mali všetky povinne vtlkať do hlavy..
Majte sa..

zuju

kiky, co sa tyka kurzov, nehovorim ti ze ta vyliecia, ale v kazdom tyzdni dostanes kopec otazok, ktore su len na tebe analyzovat ich, a urcite pochytis a zistis nieco nove. Prajem ti to, aby si v tych testoch ale aj v sebe nasla pravdu, a posunulo ta to dopredu.

zuju

caute vsetky, od 13.8-do 16.8 tu nebudem, idem lebedit do Tatier, dufam ze sa tam nestratim, po utorku sa citim trochu lepsie, ale mrzi ma terapeut, keby som vedela, ze tu nebude v auguste tak sa neodhlasim z Pezinka, dnes som bola u psychiatra, hovoril, ze to ze sa budem stale vnimat tucnou bude trvat este dlho, asi ani liekov sa moc rychlo nezbavim, ale co uz
Zuby bolia i mna,fnuk.
Ale inac pohoda, vcera sme bol s maminou u kadernika, a zajtra mam meniny, inak vsetkym Zuzanam tu vsetko najlepsie.