Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

Dnes som robila svoju meninovú piškótovú ovocno-smotanovú tortičku, tak ak bude už poriadne vychladená a stuhnutá, každej z vás na tomto fóre posielam kúsok :-))
Dobrú chuť :-)

dejna

Ahoj lejla, len veľmi krátko, lebo odchádzam z práce a ponáhľam sa.
Včera som bola s malou v cirkuse, prišli sme až večer a ani som sa neprejedla a ani nevracala. Už som dva dni čistá, no bojím sa, že dnes a cez víkend to nevydržím, lebo máme naplánované opekačky. Ale budem myslieť na vás všetky, ako to zvládate a budem sa snažiť krotiť. Takže ozvem sa v pondelok a podelíme sa o víkendové "záťitky". Zatial sa majte.

mija

Nemas zaco,ja mam tiez radost :) niektori chlapi su fakt nemozni....s jedlom Ti drzim palce, vlastne aj sebe
:( a vsetkym babam.pa

lejla

Jeeeej, Mija. si zlatá. Ďakujem za slová obdivu....veľmi ma to potešilo a drží ma to nad vodou...uvedomila som si, že už dávno mi nikto obdiv nezložil :-))) Teším sa. Už len vyhrať nad jedlom a časom....

mija

Lejla: citala som tvoje prispevky. velmi ta obdivujem. a to ze to sem tam nezvladas je pochopitelne.ako povedala minetka,tak aj ja rozmyslam ci ma toto caka so svojim priatelom.on sice sem tam uvari,pozehli,poperie ale tiez sa v tomto spolieha prilis na mna.a tie rana su u nas podobne, len my este nemame deti.v kazdom pripade si podla mna velmi sikovna.A co sa tyka tvojho manzela,ked nezabera rozhovor,tak sa mu pekne povyhrazaj.ze ked ti nepomoze varit nebude mat obed,ked nepoperie nebude mat ciste spodky a tak podobne.skus to.a este vela stastia s tym jedlom.

lejla

ahoj minetka....tak preč s výčitkami...a neboj prejdú dve hodinky a bruško opäť spľasne. Ja som skôr na opačnej strane, vôbec som dnes nestíhla obedovať a to som hladná ako vlk...:-(. Uvidíme sko to pôjde cez víkend.

minetka

Ahoj kočky, tak so mpo obede...mala som pirohy s lekvárom a tvarohom, mňam:-) Viem, že to nie je extra zdravé, ale z ostatného jedla,čo mali na výber, by sa mi nafúklo bruško..beriem aj laktobacilové prípravky, ale nič nepomáha...možno sa to upraví časom, ale dovtedy ma to brucho bude mátať:-(
Ale hlavne, že nemám chuť vracať..aj ked isté výčitky sú,lebo v robote nemám teraz čo robiť, tak budem iba sedieť...

adonis

Z-uzka a všetky ostatne Zuzky, krasne meniny, vela zdravia a životnej energie , aby ste stretavali iba dobrych ludi , kamaratov a lásky .
Prijemny vikend a vela pohody vsetkym.

kiky

Pridávam sa k Alternatíve a minetke a želám všetkým Zuzkám len to najlepšie k meninám!Užite si tento deň aj všetky ostatné...