Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mija

Skusala som vcera, vo vsetkom si pripadam ako jaternica....akurat v tych volnejsich nohaviciach je to ok. lenze ja som si prave chcela JEANSY, ktore kupujem uz druhy rok :( vo vsetkom vyzeram strasne, asi sa odstrelim :(

gabina

mija:
zatvor sa do kabinky a skusaj a skusaj:) A okrem toho, su teraz vsakovake pekne nohavice, pohodlne, moderne, co nie su jeansy a su pre mlade baby. Netlacia, prisposobia sa nam...Skus sa poobzerat po takych:)

mija

Caute baby. Prosim poradte mi ako si kupit jeansy...vcera som pochodila skoro vsetky obchody a proste na mna niesu !! som z toho dost nervozna.... teraz je taka blba moda, vsetko obtiahnute... :(

gabina

mishka:
misenka, napisem Ti to iste, co vcera: vychudnut na kost neznamena zdravie, znamena to s vacsou pravdepodobnostou smrt. Vychudnut na kost, chciet umriet - to nie je pokus o uzdravenie sa...to je pokus o manipulovanie, vydieranie svojho okolia, pokus o vykrik, ktory ale uz zo seba vydavas celkom dlho a nik z Tvojho okolia ho neregistruje. Co tak pokusit sa odputat od ostatnych, pohladat, kde koncia moje nohy, pohladat chodidla a pevne sa na ne postavit? Otocit sa chrbtom ku vsetkym, ktori nie su ochotni ma pocuvat a nastvat sa ale tak zdravo, aby som nasla konecne silu bojovat sama za seba? Dokelu, miska, nikto druhy Ta z toho nevyhrabe!
A smrt nic neriesi, iba komplikuje. Nevytrestas nou nikoho ineho, len seba, zlatko...
Hlavu hore, zmen tu blbu psychologicku, co nie je schopna prestat nad tebou fnukat, najdi si nejaku poriadnu babu (a dufam, ze aj ta psychoska nie je vec, ktora Ti vyhovuje, ved Ta netlaci do nicoho, necepuje, pekne si posmokli, ze nevie, ako Ti pomoct...v podstate paradicka, nie? Ved nic nemusis riesit ani Ty. A tych usmoklenych 10 minut u nej hravo vytrpis...)
Nepoddavaj sa, skus sa nastvat!!! Dokazes to este?

alinka

pre : ALTERNATIVA ahoj!vyzera to tak ze ty tu kazdemu radis nemohla by si opradit aj mne prosim!!potrebujem surne schudbut a neviem ako na to preosiiiim

dorka

kiky to mi je luto!ja kebyze nemozem mat v byte zvieratko tak asi skusim nejaky utulok tam je tolko zvieratiek ktore potesis svojou laskou:)a starostlivostou hm?ak mate v blizkosti.to je len moj typ:)alebo zostava cakat na prestahovanie sa:((prajem malo smutenia a vela zdravia:)

Alternativa

Alinka,
Tvoja otazka nepatri do tejto temy. Je zalozena tema Chudnutie - chudnite spolu, BMI index ako lusk, Delena strava, Ovocne a zeleninove stavy a ine. Urcite si tam najdes nieco ako usite pre Teba.