Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

alti, pobeham este nejake knihkupectva a obchodnu a potom ti dam vediet. krch ma totiz v obehu uz druhe vydanie tejto knihy ktore je uz doplnenim a rozsirenim diet a spravneho stravovania.
turi boli aj desat hodinove bolo super:)

kiky

Z-uzka: ahooj to som rada že si napísala, som sa už začínala báť, že čo sa stalo. Držím ti prsty nech si vyriešiš všetky problémy a prajem krásne dni..

dneska som bola u doktorky lebo kašel mi neustáva..v piatok mi asi budú brať krv..bojím sa že mi zistia nejaké problémy, lebo mne sa fakt nedarí priberať. už dva týždne normálne jem, necvičím a nič..

Alternativa

Jej, nasa Vrr je naspat a dufam, ze si si uzila vsetkeho, co Ta tesilo a bavilo :o). Mohla by si aj napisat, ci si bola aj na nejakej ture, ved hlavicku makovicku treba obcas prevetrat. Ja som knihu kupila na Obchodnej v Media printe, ale uz davnejsie. Kiky odporucala nejaku novu knihu o PPP. Vrr, ak by si mala zaujem, tak by som Ti tu knihu dala, lebo verim, ze si ju precitas a zacnes fakt bojovat. Tak ako, urobime taku dohodu?
Z-uzka,
vsetci mame aj take dni...nevesaj hlavku, a ked svoje myslienky naladis pozitivne - a je jedno, coho sa budu tykat - zacne sa to menit k lepsiemu. Usmej sa, babulka.

Z-uzka

Alterantíva
Ahojky, alebo radšej už dobrý večer :))
Ďakujem za opýtanie, no je to asi tak, ako si písala vo svojom poslednom príspevku.. Len ťažko sa mi teraz niekomu niečo hovorí, pomáha, keď sama v sebe mám zmätok, veľmi, naozaj veľmi by som chcela niečo napísať, pomáhať, ale teraz mám tej energie málo ešte aj pre seba..:(( Preto mám aj také dlhšie odmlky, no čítavať príspevky si občas chodievam a vždy ma poteší, ak si prečítam niečo pekné, že sa niekomu niečo podarilo, napr. z Kikinho kocúrika mám veľkú radosť, bol to skvelý nápad rodičov, tiež mám tieto malé chlpaté potvorky rada, či z mishkinho nevzdavajúceho sa boja, lejlinho a dejninho snaženia sa, všetkým vám držím pästičky :)
Dúfam, že ma všetci ospravedlníte, že už tak často neprispievam, no aj tak to nič nemení na tom, že by mi na vás všetkých menej záležalo, to nie, vážim si vždy každú radu a odpoveď čo tu dostanem a preto verím, že ma pochopíte..:)
Prajem vám všetkým príjemný zajtrajší deň a veľa ďalších príjemných dní a hlavne, nech sa vám darí a máte dôvod každý deň na úsmev :-)))
Papa...

vrr

alternativa, sla som dop knihkupectva ze si kupim tu knihu ale nenasla som to tam. a tak som checkla netaze vypredana co znamena ze uz neni ani na sklade jedine moze este byt niekde v nejakom knihkupectveale aupark to asi nie je kedze som to tam nevidela..nevies poradit?

kiky

loli: nebudem tu hovoriť svoje miery..nemyslim že je to potrebne..nechcem tu nikomu robiť komplex a ja nie som na svoju chudosť hrdá..

Alternativa:Salem bol už pokojnejší, už nemňaučal celú noc až o šiestej ráno začal..je stráááášne aktivny a hravý doteraz bol zvyknutý byť so súrodencami tak je mu smutno a občas ich ešte hľadá..ale snažím sa spríjemniť mu smutné chvíle..je strašne maznavý. Keď sa práve nechce hrať tak stále chce len hladkanie..
A moje ozdravovanie?Ja stále veľmi kašlem ale kvôli mojej chudosti nechcem isť k obvodnej doktorke..ja sa bojim. Viem že to je isto niečo vážne..ale nedokážem tam isť..:(
A ani priberanie mi nejde..napriek tomu že jem 5-6x denne, minimum sa hýbem ráno aj tak vážim stále rovnako málo..:(

alti

Nestiham sa prihlasit, ale chcem Vam povedat moj nazor: jasne, ze si tu vsetky vzajomne pomahate, ale nie ste este dost pripravene niest problemy inych v tejto teme individualne. Kazda potrebuje tu energiu naozaj zivotne pre seba. To nie je egoizmus, len pravda. Nebojte sa, pride cas, ked budete mat energie na rozdavanie. A nieco o mne: pomerne dlho som si citala temu bul, an. a az po case, ked som vedela, ze moju psychiku "nerozbijete" /myslim to v dobrom, dievcata, nevysvetlite si to zle/ som sa k Vam pripojila. Aj jedna z Vas, dnes uplne vyliecena, Vam radila vo faze uzdravovania nekontaktovat sa osobne. Na vsetkych, naozaj vsetkych uzdraveni mi velmi zalezi, takze zostavajte v tejto teme a na tomto webe. Je tu zopar vybornych tem o strave, BMI indexe, atd. kde su tiez kamarati, ktori Vam urcite ochotne poradia.
Lejla,
keby si videla, ako sa usmievam pri PC. Presne to je to spravne :D
Minetka,
uc sa neriesit, co riesit nedokazes. Viem, ze je to tazke, ved aj ja som velmi citliva, ale je to v Tvojom zaujme. Kolega si nieco najde, len musi byt pokojny a nesmie mysliet "ja sa uz nezamestnam". negativnymi myslienkami si to male stasticko, ktore caka na kazdeho, priam odhaname.
Misha,
nerozumela som, preco sa bojis pred psychologickou, ze si pribrala. Ved Ti napisala SMS NEVAZIT SA. Nepozoruj vahu ale Tvoje pocity. Pri Vasej podvahe sa urcite stabilizuju nervy a tym cele telo. A den je hned krajsi. Tak sa usmejte a nezabudnite na rozumny obedik, JEST TREBA PRAVIDELNE 5x. Ziadne soky pre telo, OK?

misha

lejlinko,
keď ja nemôžem pribrať, ja to psychicky nezvládam:-(( Ach Bože:-( Za 20 min. idem ku psychologičke, 2týž. sme sa nevideli, mala dovolenku. Určite som pribrala, vidím to, cítim to, hanbím sa k nej ísť, nechcem, aby ma takúto videla:-( Včera mi napísala ešte sms, že sa nemám vážiť, mám to vydržať..Ale ako budem vedieť, koľko som pribrala? Ona hovorí, že ak priberem, že mi to povie- ale ja sa tak bojím:-( Som strašne nervózna, plačlivá...hanbím sa k nej ísť:-((
Idem sa obliekať, tak pekný dník....pá

lejla

A viete čo??? Idem si dnes kúpiť o číslo, možno o dva čísla väčšie rifle. A prečo??? No lebo doma mám len také, do ktorých sa ledva zmestím, stále sa tam skúšam nasukať, potom vyzerám ako jaternica a stále je mojím cieľom schudnúť do tých riflí.A keď sú obdobia, že do nich len tak-tak vojdem, tak ledva dýcham, je to strašne stiesňujúci pocit. A tak idem sebe a môjmu telu dožičiť pohodlie, spokojnosť...veď ja som taká akásom aj s tými kilkami naviac. Teraz si ich zo dňa na deň neodrežem...
a poviem Vám ešte jednú vec, asi rok som sa nepostavila na váhu (tak asi ako Alternatíva). A viete o koľko som spokojnejšia? Nevravím, že je to na 100%, ale riadim sa pocitmi, či sa cítim dobre alebo nie. Vôbec nechcem sa na ňu ani len postaviť...Je už zasadaná prachom...takže nerobte také zbytočnosti. Niekedy som a vážila denne aj 4-5 krát a len ma to deptalo....