Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

Kiky
Mmm, ten puding je docela dobrý nápad, pohladí bruško, a akú príchuť pudingu to mamina pripravuje?? Ja mám najradšej vanilkový, karamelový, smotanový, mandlový, orieškový a mám doma aj takú novinku, že citrónový, no ešte som ho neochutnala, ale určite budú dobré..:) Hehe, ty si bola dnes na Kolibe, tam som ja teraz tiež trávila viac času, keďže som tam chodila tete pomáhať do jej malých potravín. Tak pekný večer a zvyšok víkendu, papa :o)

Z-uzka

alti
Ahoj.. Ďakujem za opýtanie, no prípravku nemáme žiadnu, akurát 12. 9. zápis a 18. oficiálne otvorenie ročníka a teda od 19. začínam chodiť do školy.. A u vás ako prebieha tá prípravka, no tuším si matne spomínam, že sestra chodila cez prázdniny na niečo také a viem, že sa to tuším platilo, nie?? No robiť robím, tak po brigádach a externe ešte v dvoch spoločnostiach..

kiky

Ahojte..dneska ma rodičia zobrali prejsť sa na Kolibu,ráno som mala hroznú depresiu, ale tam sa to všetko zlepšilo, so, prišla na iné myšlienky..som im vďačná..
Teraz mi mamina varí puding(sama som jej to navrhla) mám celkom chuť..:)

alti

Nic sa nedeje nahodou...A to bol most ku zdraviu :o). Alebo sa volal most usmevov? Parada a dufam, ze my vsetky sa budeme pohybovat len na takych mostoch.
Skoda, ze kocurikovi uz skoncili prazdniny. A Vam mnohym sa tiez kratia. Takze ktoze si da "aktovku na chrbatik"?

kiky

Ahojte..kocúrik je už doma..snažim sa to nejako zvládať..rodičia by chceli narýchlo ísť aspoň do Tatier nech nie som sama doma..neviem či mám ísť..a pýtali sa ma či nechcem chodiť k psychologičke aj častejšie ako raz za týždeň..ja by som aj šla len ma trápi, že je to drahé a že ich tým zaťažím..neviem..

Dneska ráno mi brali krv..asi 4 ampulky..a ja som to nezvládla bolo mi strašne zle..musela som tam ležať s nohami hore ale vobec mi to neprešlo..aj cestou domov som viac krát skoro odpadla...až keď som sa doma najedla tak to prešlo..mám aspoň výbornú doktorku, ktorá mi nerobila žiadne výstupy že to je kvôli mojej anorexii..vobec do toho nezapárala..ale veľmi sa bojím čo sa dozviem z výsledkov..ja neviem ako zvládnem fakt že som si sama spôsobila nejakú chorobu..chcem byť zdravá..

Alternativa

Ahoj dievcata,
len bleskovo vam chcem zazelat pekny weekend. A nezabudnite, ze bude presne taky, ako si ho my same urobime a uzijeme. Takze vela radosti z prirody, slniecka a mozno aj dazda. Ved aj ten patri k nasmu zivotu. A hladajte dovod na usmev :D.
Mija,
ten dovod na usmev opisom Tvojich pocitov si mi prave dala. Vies, presne tak ja koncim nakupovanie handier. Ibaze ten samoodstrel ma nikdy nenapadol :D. Ja sa pozriem v tej kabinke na seba a poviem si napr: mam fakt pekne oci. Len tato handra mi nesadla a je vsetko OK.
Mishka,
dufam,ze vcerajsiu slabu chvilku mas za sebou. Skus si povedat, ze sa chces aj Ty tesit z malickosti. A to kostlivcek nedokaze. Tak sa usmej a chod sa prejst do tohto letneho dna :D.

gabina

mija:
neber to tak strasne vazne, kup si take, v akych sa citis dobre, nech su aj volnejsie. Nech sa nemusis kontrolovat, ked si sadnes, nech si mozes v klude hodit nohu cez nohu a usmievat sa...Co tam po velkosti, hlavne je pohodlie:)