Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

Nikolka
Ahoj srdiečko moje! Nemusíš mi ďakovať, ja som ti vždy rada písala a mala som obrovskú radosť ak som mohla niečím rozjasniť tvoje srdiečko :)) Pokúšala som sa ti napísať email, taký dlhší, asi nemôžem písať dlho, lebo stále nám ten internet nejak blbne a vyhadzovalo mi to kraviny, tak dúfam, že sem sa mi podarí niečo napísať.. Veľmi by som ti chcela pomôcť, byť ti oporou, pretože to máš teraz naozaj ťažké :,((
Ani nevieš ako ma mrzí tá udalosť, pretože viem, že už si si toho v živote vytrpela dosť a toto si už nezaslúžiš.. Vy obaja ste si takýto koniec NEZASLÚŽILI!! Ach bože tak veľmi som dúfala, že on bude žiť, tak veľmi, prečo je ten osud taký nespravodlivý??
Niki, viem, že to je asi dosť hlúpe teraz tvrdiť že život ide ďalej, no on fakt ďalej ide a chcem aby si vedela, že budem stále pri tebe, aj keď nie telesne, keďže si tak ďaleko, no srdcom vždy budem pri tebe.. Mám ťa moc rada, drž sa mojko!!!

gabina

Neviem, preco to robim...ze by taka mala osobna postterapia? Su tam aj veci, ktore dovtedy nevedel naozaj nikto. Ani manzel. len mi potom z prace posielal sms-ky: ...Ma desíš!
Ale asi som ho nie uplne, bo je stale doma:)

vrr

no zatial som si precitala jeden blog o nestastnom ujovi zo stolickou. ja len nechapem ze ti nevadi ze kazdy vie o tebe uplne vsetko. taketo veci su prilis osobne aj na to aby si sa zverila co i len jednej najblizsiej osobe a nie to zvysku kybernetickeho sveta. ale respekt

gabina

vrr:
pre mna je to asi tak osobne, ako gate, co ma tlacili v p.deli a ktore som uz konecne vyzliekla. Kopec ludi nosi take gate, co tlacia. Nemam problem prezradit na seba cokolvek, ved ma nikto nevidi:))
A teraz vazne: zacala som s tym, lebo som verila, ze to aspon jednemu cloveku pomoze najst sever. Ci to tak bude alebo nie, to je otazka.

vrr

ty kokso gabina ty tam mas mrte blogov..ja si to asi poprecitam aspon zopar ale nechapacky mam z toho ze to nasupujes v pohode na net kde si to mozu ludia len tak citat ked je to tak osobne. dakujem

vrr

nikolka, preco si odisla zo sanatoria? ze si tam nikoho nemala? koho by si chcela mat? ved hlavne je aby si sa ty vyliecila nie?

vrr

alti ty mas zahradu na kolibe? to je sranda:):) ako sa mas inak som dlho o tebe nepocula. knizku nemam este som nebola na obchodnej(teda bola ale v noci) ja som strasne leniva a neche sa mi cez den.
ale pokojne ma do toho tentuj ze nech urobim hento abo tamto ja sa chcem vyliecit. o tyzden budem asi tri tyzdne behat hockde ako ateny a tak tak dufam ze vtedy nebudem mat moznost svoju chorobu rozvijat ale skor dufam ze to vydrzim. ale uz viem ze sa to da vydrzat ked som s kamosmi na chate napr ale akonahle dojdem domou stara kolaj chapes.
no pekny den prajem