Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

casopis pre mamicky?:) asi aj odtial ti prichadzali inspiracie na -mamicka, decko, poserem sa s vas- reakcie heh:) je to vazne dobre, velmidobre sa to vsetko cita. Asi by som sa bala ze to citaju moji najblizsi. neviem

gabina

vrr:
tusila som, ze este nespis:) Noo, mala som moznost pricuchnut k redakcnej praci v casaku pre mamy ale to bolo ine pisanie, ako na blogu...deticky, flasticky, nevravim, ze zle ale dobre to nedopadlo. Chyba v zlej komunikacii medzi sefstvom a mnou. Plusy - opat som sa niecomu novemu priucila a okrem toho - prisla ina ponuka a nova vyzva. Od septembra. Stale som vsak na materskej a pisanie blogu ma pre mna aj iny vyznam. Okamzite reakcie, mailove reakcie ludi, ktorych sa to tyka, je to skratka ine a pre mna podstatnejsie:)

vrr

gabina citam tvoje blogy cely vecer:) bohovsky pises, zivis sa tym?
pri opise brokolica ala svokra som sa riadne kosila na slove "cedziak" haha dobra haluz:)

gabina

vrr:
aj ked si povies, ze strasne, strasne tuzis byt zdrava,aj tak to nepojde zo dna na den bez zvracania. Na to sa kludne priprav. Je to akoby si zliezala do hlbokej jamy po rebriku, co ma na kazdej stangli omotany ostnaty drot. Kazdy osten je jedno zvracanie. Zliezas az na dno a stale zvracias. Vyliezt hore sa da ale tie ostne nezmizli, su tam stale a pichaju Ta do ruk jedna radost. Nemozes ich len tak obist alebo nevnimat. Su sucastou toho celeho, povedala by som, ze aj na ceste z jamy su takmer prirodzene. Dolezite je nekukat uz na dno ale hore na svetlo...Vrr, zvladnes to!

Alternativa

Nikolka,
viem, ake tazke dni mas, ziadne slova nie su dostatocne na prekonanie Tvojho zialu. Len Ti chcem posepkat, ze sme vsetky z tejto temy v tieto tazke dni pri Tebe. Moja, aspon takto Ti utieram slzicky a drzim Ta za rucku. Vies, Ti najdrahsi, co nam odisli, by boli velmi, velmi smutni, keby vedeli, ako ich odchodom trpime. Su zivotne situacie, ktore jednoducho nevieme ovplyvnit, hoci by sme akokolvek chceli. Tvoj priatel bude stale v Tvojich spomienkach a bude urcite z hora sledovat a chranit Tvoje kroky. Pa a prid sem zase.

vrr

Z-uzka smutnejsie obdobie? :( nemaj, hod ho za hlavu, caka ta nova skola:) uckaj sa nech mozes byt moja doktorka ty a nie moj uzastny bracek haha:)
co sa mna tyka ja si len vytvaram tazsie skutocnosti, nejak sa vysmykavam neviem.

Z-uzka

vrr
Ahoj, ďakujem za milé privítanie :), no mám teraz také smutnejšie obdobie, tak preto také dlhšie prestávky.. A ty sa máš ako?? Darí sa, či ani nie??

Z-uzka

kiky
To som rada, že puding chutil, tiež sa teším, že sa už cítiš lepšie :)) No s tou nemocnicou si myslím asi to čo tu už Gabka spomínala.. Nie vždy je to najlepším riešením, mne to teda nepomohlo.. No samozrejme to záleží aj od toho, v akej nemocnici sa nachádzaš, ak by to bolo nejaké špecializované sanatórium pre PPP v zaharničí, tak máš väčšiu šancu na úspech, no žiaľ tu u nás nič také nie je.. Rada by som ti napísala ešte niečo milé, no nič ma nenapadá, lebo som smutná z udalosti, ktorú som si najmenej priala, tou udalosťou je smrť priateľa mojej blízkej osôbky, ktorá už sem aj tak písala.. Ak budeš môcť, prosím napíš jej niečo milé, aj keď ju nepoznáš, no chcem aby teraz cítila čo najväčšiu podporu a oporu zo všetkých strán, ďakujem.. Papa..