Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minnetka

Máš pravdu, alti, ale...ja výhody aj nevýhody,ale v tom danom okamihu,ked do seba pchám jedlo,sú mi všetky nevýhody ukradnuté, cchem iba urobiť tú jednu vec...:-(
Ale vdaka za pochvalu, povzbudila si ma:-)

Alternativa

Caute, babulky,
dnes tu nie som za prefackavajucu maminu, ale idem Vas pochvalit. Divite sa, ze za co? No, da sa vybrat vo Vasich slovach vela pozitiv :D. Zacinate tusit, ze treba byt VOCI SEBE SAMEJ OTVORENA, NEKLAMAT SAMU SEBA. Vybodnite sa na to, co to robi s mamou, frajerom okolim, len TY SI DOLEZITA. Ved ako zlyhavate Vy, tak maju pravo zlyhavat aj ti ostatni.
Vobec si neviete predstavit, co sa odohrava v hlave, dusi mamy, frajera, manzela zienky s PPP. Je to obrovsky chaos, nemohucnost, neskutocna snaha Vas mat urychlene zdrave. A pri zisteni, ze to tak rychlo nejde, reaguju placom, krikom, obvinovanim, poznam to. Oni to urcite predychaju, nebojte sa. A toto ich zlyhavanie sa bude opakovat, tak ako aj to ine este istu dobu. Je to normalne ludske, pochopte to. Ale v tom maju absolutnu pravdu, ze bez VASHO ROZHODNUTIA BYT ZDRAVA to nikto za Vas nevybojuje, nezariadi. Mrzia ma tie Vase uvahy "chcem vobec?". Napiste si na papier do 2 koloniek "vyhody" a nevyhody PPP. Zaradte tam vsetko, aj to, ze ta pusa frajerovi nie vzdy je pritazliva... Len do toho dievcata, budte k sebe uprimne.

Z-uzka

vrr, minetka
Ďakujem pekne, ste zlaté.. No mám zlý deň, akosik nič nevychádza a trápi ma, že nedokážem pomôcť ľuďom ktorým by som chcela.. Ja veľmi túžim sa tetjo profesii venovať, no niekedy mám v sebe pochybnosti.. Ale to asi každý.. Tak sa majte obe krásne, držte sa :))

vrr

jasne ze je sklamana, smutna, ty by si nebola zo svojho decka? vidis je to fajn, ja zas prave idem s frajerom von tak som zvedava...ideme nakupvoat papat.

minetka

Presne ako hovoríš:-) Anorexiu berú ešte celkom normálne,že nejaký rozmar,ale vracanie, to je iné..:-(
A je pravda, že niekedy mám pocit,akoby som s tým nechcela skončiť...
Práve za mnou do práce došla mama...a tvári v pohode, ked kolegyňa vyšla von, povedala, že mám vstať a oprášiť si kolená, že sa ide ´dalej...Niekedy ma vie prekvapiť...ale potom doma ešte príde reakcia, že je sklamaná...

vrr

:) to chapem, bulimia je v ociach ludi este podradnejsia, lahsie vysvetlis chlapovi ze nejes ako ze sa prezieras a zvracas, moze si to hocijak v hlave poprehodnocovat s pocitom ze sa oblizuje zo zvratkami alebo co:):)

vrr

minetka inak to s tym nechcenim vyliecnim uplne chapem tiez mam zo seba taky pocit..ale ja sa velmi bojim o svoje zdravie, o svoj zivot, najviac asi.

minetka

No žúry sú super,to znám...aj ked teraz,ked chodím do práce a venujem sa každý deň frajerovi, je toho pomenej..