Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

lol alti ty tu kujes nejaky mrte plan. bola som v dvoch knihkupectvach sice, no jedno s toho boli lacne knihy. a druhe bolo nalavej strane ak ides z obchodnej smerom ku michalskej, na lavom rohu etse ne obchodnej. Ja to nepotrebujem teraz nutne, pretoze idem aj tak prec, ale o tri tyzdne to mozme skusit poriesit ak tak, co ty na to?

Alternativa

Presne tak, Vrr. Nas zivot predsa nesmie opantat nejaka choroba. Treba s nou zabojovat :D. No a zase alti poucuje...ale je to tak. Na Obchodnej su len 2 knihkupectva, takze bola si tam. Totiz ja poznam asi len tie dva obchody na Obchodnej :D. Napis, kde Ti mam dokladne zabalenu knihu nechat. Alebo mas chut na spolocne kafco? Ja nemam problem s odkrytim identity, ale chapem, ze vo Vasom veku by som asi mala. Takze ziadne nasilie, Vrr, knihu budes mat a ci si ju prelistujes, bude Tvoje rozhodnutie. Napis, kde si ju vezmes a tiez, kto si ju prevezme. Ved nenapisem ze pre Vrr. Takto : napisem JANA, ta mala meniny v pondelok :D

vrr

do tretice minetka, nemam vycitky ze som mu to povedala, je to fajn, netreba to riesit stale do okola hlavne je ze sa to spomenulo, tak ako ty a tvoja matka:)

vrr

zuju ved to je super ze tomu bude rok. Podla mna az tak citliva byt nemozes ak zvladas ucit postihnute deti..to teda chce riadny balik nervov.

vrr

ty kokso alti akoze bola som obehat obchodnu a nasla som dve knihkupectva, tam nic, bola som v tescu tam nic a ani na kapucinskej nic. ziaden media print som ale nenavstivila pokial viem..skoda.
pojdem tam zajtra abo tak

zuju

ucim mentalne postihnute deti, inac kontakt na ktorom si precitam spravy maily od vas je jana041@azet.sk, alebo +421907954742 @orangemail.sk

minnetka

Ahoj Zuju, vdaka, mne tej energie prišlo dosť od Teba, ja som tiež z východu:-) Držím palce, aby si to vydržala nielen ten jeden,ale ešte veľa rokov, už navždy:-)
Drž sa,pa!
Ozaj, pracuješ v škôlke,alebo tak?

zuju

a mne nikto nenapise...
nie vazne, strasne mi vsetky chybate, v prvom rade troska oneskorene chcem Niki vyjadrit uprimnu sustrast
Nie som teraz na nete, citam vas len ez mobil, ale od 01.09. sa to zmeni, budem mat znova net zapnuty doma.
Cez mobil sa neviem k vam pripojit.
Chcem vam len povedat ze som na vas nezabudla, drzim vam prstiky nadalej, skoda ze ste tak daleko odomna.
Mne sa dari tak i tak, uz dva tyzdne som nemala terapiu a este dva nebudem mat- hroza... takze raz to vychadza raz nie. Od pondelka nastupujem znova prace, tesim sa na deticky, dufam ze sa cez prazdniny nic nestalo, mozno sa bude prepustat, tak dufam ze pracu budem mat.
Inak som velmi rozcitlivena, akakkolvek malickost ma vytoci, je mi luto aj nakupneho vozika, ktory stoji opusteny par metrov od nakupneho centra...
V bulimii co ja viem, nic moc, ale 19.9. bude rok co nezvraciam, tak mi drzte prsty nech vydrzim!!!
Ľubim vas vsetke a posielam energiu z vychodu republiky. Pa

Alternativa

Minetka,
tak vidis, mamina zareagovala normalne, milujuco mamickovsky. Stale ale plati, ze je to TVOJ PROBLEM, ona ma len poziciu pomocnicky. A ma pravo aj ona na rupnutie nervov :D
Vrr,
Ty brdo, ved este Tvoja hodina budenia neprisla :D. Zda sa, ze dnes vela stihnes, mozno aj pozehlis, povysavas, tak to matka padne od uzasu :D. Bar je OK, len v nom nemozem sediet cely den, urcite by som si tam zdriemla ako u zubara. A tie bryle bez pohladu do oci, no, moze byt, ale... Ty si zrejme velka chichotacka, takze by som sa rada pobavila. Smiech mam rada, ale ja som skor taky vazny cloviecik. Zabalenu knihu Ti mozem kludne nechat niekde, kde povies a Ty si ju vezmes, kedy chces. potom sa ale s tebou nezasmejem :D Knihkupectvo je Media Print - smer od velkeho Batu na pravej strane, asi 3. obchod.

minetka

Dobré ráno, kočky, pripájam sa hned ráno, kým tu nie je šéf:-)
Tak mama sa k tomu už ani veľmi nevracala,iba ked som povedala,ako mi priateľ chýba (teraz je služobne v ČR), a aká som rada, že ho mám, prehodila, že mám prečo sa uzdraviť...inak sa k tomu nevracala, čo bolo možno trochu dobre,lebo sa mi o tom necchelo hovoriť...
Vrr, fajn, že to frajer vzal vcelku OK, ako sa s tým nakoniec vysporiadal?Nemáš výčitky, že si mu to povedala?
Všetkým prajem pekný deň,ak nebudem mať veľa práce, pripojím sa v priebehu dňa:-)