Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

minetka:) ja som to zas povedala frajerovi, a neviem ci som mala bo ja som blby typ cloveka co sa casto rozchadza bohvie preco tak neviem ci som sa mu mala zverit ale je to zlaty chalan. Prave sa mi snivalo(ano alti spala som doteraz:)) ze som dostala nejaky infarkt a odpadla v skole a pichalo to a triasli sa mi nohy a mravceky mi behali vsade a hlava sa tocila..prave kvoli bulimii, strasny sen, aj teraz to citim
minetka tvoja mama to este pochopi, tieto styri dni s ou ti pomozu to vyriesit. myslela som si ze si jej to uz povedala davnejsie. si to spominala. neboj sa, minetka, my drzime spolu.

minetka

Nikolka, NESMIES vracat!! Ja viem, mne sa toi hovorí, ja to robím tiež...ale iba tak raz za deň,ked to preženiem...suchár a kocka čokolády ti absolútne nezvýšia váhu, ver mi, prosím...msli na to,že tvoj organizmus potrebuje dosť veľa energie na to,aby vôbec fungoval, takže aj keby si zjedla celú tabuľku čokolády, nič sa nedeje, hlavne,ak nič iné neješ, ved je to iba 100gramov!!! To je nič!! ale mala by si radšej papať niečo zdravšie, ak to nebude mať veľa tukov, telo to spáli raz dva,a budeš sa cítiť lepšie..potrebuješ veľmi veľa sily, moja, daj si povedať..

nikolka

ja viem..
len prave sa vo mne ozvali nehorazne vycitky, lebo som zjedla dnes aj suchar a kocku bielej cokolady..tak uz som to vyzvracala..ved co ine...:(

minetka

Nikolka, ďakujem za povzbudenie, si zlatá...čítala som, čo sa Ti stalo...nebudem to rozoberať,ani Ti písať, že to časom prejde...písali to dievčatá predo mnou,a vieš to aj ty sama, ibaže to aj tak stále bolí..a ja ti necchem jatriť ranu..neviem,akú veľkú bolesť prežívaš, iba to tuším...Myslím na *Teba a držím palce, čas všetko zahojí, ale musí to prebolieť...drž sa!

nikolka

minetka:
Minetka nie si sama! sme tu my..to vobec nevadi ze si napisala takyto vylev...tvoja mama tomu asi moc nechape..musis zatat zuby a ist dalej. ja to teraz tiez nemam prave ruzove, ale snazim sa najst motivaciu a ist dalej...
podaj rucicku svojmu snu a chod za nim...

minnetka

Sorry za tie výlevy,ale....nchápem, ako môže byť taká egoistka...nemala som jej nič hovoriť...ja to nemám komu povedať..cítim sa taká sama.-(((

minnetka

Práve som sa priznala mojej úžasnej a chápavej mame so zlyhaním...plakala mi do telefonu,ako som ju sklamala, že sa vlastne nechcem vyliečiť, že ju to bolí, že je zo mňa nešťastná...ale s.re na to, ako sa cítim ja...Vraj nemá slov, a ja sa iba vyhováram, lebo v skutočnosti sa nechcem vyliečiť...a priateľ odišiel na 4 dni na služobku,a ja s tou ženou,čo si hovorí moja mama, budem musieť žiť celý čas v jednom byte:-(((( Chcem odísť z domu.-(((((((((

dejna

škoda,že nemám doma internet, tie Vaše "nočné" debaty ma zaujali. A zaujali ma aj gabinine blogy na inej stránke, nielen obsahom , ale aj štylizáciou a výberom slov. Gabina máš talent, nechcela si byť žurnalistkou?

nikolka

Bre rano. No, mali ste tu zaujimavy rohovor..
Ja sa tu prave mordujem s detskou vyzivou..jahodovou, moja naj. Dala som si dvakrat do huby, juchuu.
Mmm...a furt hladam daky dovod aby som ju nemusela zjest:( lenze ja to aj chcem, ale sa bojim gramov navyse. Vcera som zjedla banan este a mala som o 40 gramov viac!
..super, zas mi sibe