Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

Zuzka:Niekde som pocula, ze CESTA JE CIEL...

No mám zlý deň, akosik nič nevychádza a trápi ma, že nedokážem pomôcť ľuďom ktorým by som chcela.. - pokus o pomoc, pochopenie, zaujem o toho druheho, otazky preco a kedy - venujes tomu kopec casu, prezivs pribehy inych, myslis na nich a hladas mozne riesenia - to je ten CIEL...
Nesustred sa velmi na slova "chcem byt dobrou psychologickou", lebo Ti unika to, co Ta nou robi...Len to pekne zi, nech to plynie samo...nesil to a pojde to krasne, uvidis:))))

kiky

Z-uzka: dúfam že ostatné baby ťa už dostatočne presvedčili,že sa nemám prečo trápiť tým že s teba nebude dobrá psychologička. To nie je možné...ty si ma vždy tak povzbudila, že aj keď som predtým mala chuť zomrieť po tvojích slovách som sa vždy pred obrazovkou počítača usmievala. Ani nevieš koľko sily som od teba dostala..ja ti to neviem vrátiť, lebo som slabá ako čaj, neviem ti dať to čo si mi dala ty..máš ten dar tak sa teraz usmej a 10x si povedz že budeš tou najlepšou psychologičkou a bude to tak!:)

vrr

alti aj ja som dnes bola u zubarky hehe, uplna pohodicka bo ja uz mam secky zuby mrtve skoro cize som tam len sedela a smiala sa a ona pri tom vrtala a trepala som jej nejake srandy bo som nejaka hyperaktivna lol

Z-uzka

Ďakujem všetkým veľmi pekne :))
Pustila som si film, nech sa trošku rozptýlim a pomohlo.. Pozerala som Sexy Pistols so Salmou Heyek a Penelope Cruz, lepšiu dvojku ani nevedeli vybrať.. Fakt k sebe pasujú a navyše obe sú prekrásne ženy :))
Tak všetkým pekný zvyšok dňa :-)

w

Zuzka:
nepoznam cloveka, ktory vie viac pohladit slovom ako prave ty. Precitaj si reakcie na tvoje slovka tu na fore a uvidis jasny dokaz. Ved tvoje slovicka su ako oblaciky ale ako alti vravi, treba zacat od seba az potom moze zacat svietit ozajstne slniecko:) mrk. mam ta rada, zuzi..

Alternativa

A kedze sme baby, tak chodime nielen u kadernicke, ale aj zubarovi. Takze dnes som bola. Sedim v zubarskom kresle, vrci vrtacka. A naraz citim, ze mi preplieskava sestricka lice s jemnym vykrikovanim mojho mena. No, zlakla som sa. A ona: co je s Vami, omdleli ste? Ta som sa podivila, ved ja som si len zdriemla. Tak to ste mali pocut ten rehot v ambulancii. A Vrr si mysli, ze na dochodku je pohoda, lidek :D. NUDA SPUSTA vela NEGATIVNEHO v nasich mYSLIACH, takze ja radsej ficim na 150%. Hoci zaspim od unavy aj u zubara :D

Alternativa

Minetka,
venuj pozornost tomu, preco Tvoja mama reaguje nepochopitelne. Mne ako mame je jej reakcia uplne jasna. Miluje Ta a to ju nuti robit neziaduce veci, reakcie. A s pocitom, ktory ziskas po tomto nasom kratkom rozhovore, sa nejako doma zariad. Dnes jej daj tie Gabinkine clanky a nepatraj, co s nimi urobi, aky bude mat na ne nazor. Nenut ju do rozhovoru o nich. Ona to nejako spracuje, neboj.

Alternativa

Z-uzka,
ktoze alebo coze Ta zatiahlo do takychto myslienok? Aka pomoc Ti podla Teba nevysla? Vies, moja, su chvile, dni, ked vsetci tak uvazujeme ako Ty teraz. Len to nenechavaj dlho v sebe. Povedz si: toto nevyslo, vyjde ine, ta stastna hviezdicka svieti pre kazdeho z nas, len ju treba objavit :D. Ak sa naladime negativne, tak si pestujeme zarodok neuspechu. Nie nahodou rozne kurzy napr. asertivity, uspech v obchode ucia, NEPOUZIVAT VETY S NEGATIVOM. Skus to. V tom suhlasim, ze praca psychologa je straaasne tazka, ale Ty sa na nu hodis, budes vyborna. Len mala poznamka: psycholog musi stat pevne na svojich nozickach a brat veci s rozumnym a pokojnym nadhladom. A kazdy tento "trening" musel zacat od seba, mam kamosku psychologicku :D.