Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

ty brdo alti ty si tomu dnes dala dobre skoro:} ja pojdem pozriet na tu obchodnu do obchodiku dobre? nie som si presne ista ktore knihkupectvo si myslela ale nevadi. kriminalky moc nepozeram:} ale cool by bolo stretnut sa v bare z velkymi slnecnymi okuliarmi sadnut si vedla seba a nenapadne by si mi to podsunula bez co i len jedneho stretnutia pohladov :}

Alternativa

Len rychlo podporim Gabinu. Poznam pracu jednej psychologicky, ktora dostala z PPP jednu milu, sikovnu osobku :o). Nikdy nerozoberali na stretnutiach pocet, kde, ako,...len ak dievcinka sama chcela. Rozpravali sa o uplynulych dnoch, vela aj o minulosti. Ziadna nasilna "spoved", tlacenie k muru od psychologicky.

Alternativa

No, niekto dava dobru noc a niekto vinsuje dobre rano. Uz je to pomaly pravidlom u nas, vsak dievcata :o).
Vrr,
napadlo ma, ze ta kniha by bola dobra, mozno aj na spolocne prelistovanie s priatelom. Ak nemas chut na stretnutie, mozem Ti ju niekde nechat /vsak sem-tam pozerame krimosky/, najlepsie na Obchodnej.

gabina

fuha, "mozno" a "raz" neberiem...
Sak nikdy nevies, ako to dopadne, niekdy nie je neskoro a...ved poznas tie veticky, co vsetci tocia dookola.
Su pravdive odvrchu az dole...
vrr, Ty nocny vtak, ved ja uz mam volajake roky a nestiham Ti...idem do hajan a nakuknem zase zajtra. PA

gabina

prestan...:)
On to pochopi, uz citit z Tvojich slov ulavu...
Ako mi raz povedal jeden clovek, co taha z kase tazkych narkomanov a kazdy si mysli, ze musia skoncit sfetovani pod mostom, aj rodina, aj vsetci...nikto nechape a neveri...
On vzdy s usmevom vravi: drogova zavislost neznamena koniec sveta! (nadejne, nie?)
Tak teda: bulimia a anorexia neznamena koniec sveta!

gabina

vrr: povedz mu, ze kolkokrat, ako a kde nie je az taka dolezita informacia, ako ze sa to jednoducho deje.
Nechces to ale vzdy je to silnejsie a prave toto sa chces naucit zvladat.
Povedz, ze je toho vela, ale ze mu budes vysvetlovat postupne vsetko tak, aby Ta pochopil. Nejde to za jednu noc...