Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

No vrr, som zvedavá...ked som tomu môjmu naznačila nejaké trable, jasné, že som priznala mierne anorektické sklony (viem, bulímiu som nemala zamlčať..), celkom to nepochopil, on je veľmi racionálny,a myslí si, že také veci si človek spôsobuje sám...a teraz,ked niekedy nechcem niečo papať, robí si trošku srandu, že"ppppp? " :-)) Zlatý...ale srandu si robí iba v dobrom, takže v pohode..

minetka

Aj tak som sa musela prihlásiť.-)
Baby, ani neviete,aká som rada, že existuje toto fórum...Veľmi mi to pomáha, necítim sa tak sama v tejto kaši...už viem, že mame o tom veľmi nemôžem hovoriť, priateľovi to tiež radšej nebudem hovoriť,tak mám aspoň vás..joj,a ked čítam vaše nočné dialógy, alebo vaše lolovačky, je mi tak super:-)

vrr

:) vidis ako sme rovnake, zmyslame rovnako. s frajerom som to este poriadne nerozoberala az tak detailne, asi to poriesim dnes vecer abo tak.

minnetka

Vrr, neuveríš, ale...pred chvíľou som si gabinine blogy vytlačila, aby som ich dala mame prečítať,a poslala som jej zopár altiných príspevkoch o zlyhávaní na ceste za zdravím:-) Takže vdaka,aspoň viem, že asi robím dobre...Ozaj,ako zareagoval frajer?

vrr

Z-uzka nedepkarci zas, ak mas pocit ze nebudes dobra psychologicka, nebud nou, v niecom dobra urcite si. aj psycholog potrebuje psychologa, neboj sa.

minnetka

Nestíham sa prihlásiť,som v práci..
Z-uzka, Ty už SI dobrá psychologička, ved nám tu neskutočne pomáhaš..Všetkým nám Tvoje slová pomáhajú a dávajú silu, mne na 200%!! Veľmi nám tu tieto dni, ked tu nie si veľmi často, chýbajú tvoje povzbudenia,a to je dôkaz, že dokážeš ľuďom pomôcť!
prečo si vlastne o sebe zapochybovala?

vrr

vdaka za dobre ranko:) minetka, tvoja matka to pochopi, najlepsie by bolo ak by si jej dala citat gabinine blogy, mozno zopar alternativynich slovach o opakovnom zlyhani na ceste za uspechom. pochopi to si jej dcera, ked sa na to vyspi.

minnetka

vrr, mame som to povedala, prečítaj si staršie príspevky,,sľúbila mi, že to zvládneme, že mi pomôže..ale nezvládla som to, párkrát som zlyhala,ale až dnes som mala odvahu napísať jej to cez pokec...a takto to dopadlo:_(( Ale vdaka za podporu, fakt mi veľmi pomáha, že ste tu..
Ozaj, s tým frajerom...no neviem, máme potrewbu to niekomu povedať,ale potom to zvyčajne ľutujeme,lebo o našom tajomstve niekto vie,a už to nemôžeme tak v pohode tajiť...ale možno si urobila dobre,aspoň uvidíš,ako sa zachová...
Ozaj, dobré ráno :-)

Z-uzka

Som na nič :(( Nikdy nikomu nepomôžem.. Nikdy zo mňa nebude dobrá psychologička, lebo nedokážem nikomu pomôcť, nech robím čo robím... :(( Nebudú ma brať vážne, moje slová asi nemajú silu pomôcť :((