Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Vase nocne dialogy ma tak zamestnali, ze sa nestiham prihlasit. Ano, je to zvacsa tak s partnerom, mamou, najblizsimi, ze byt tym pstrosom s hlavou v piesku je pohodlne a nenuti ma hladat riesenie. Zvlast ked neviem, kde ho hladat. A napr. u Tvojej mamy, Vrr, je to prejav jej zdanlivej bezmocnosti, nevie, co s tym. A preco kupuje tie mlsoty? Lebo vidi, ze sa cosi deje a chce, aby si jedla aspon to, co mas rada. Clovek, co si PPP nepresiel, taaazko chape, co to je. Ale pochopi, len musi mat sancu. Dajte ju Vasim blizkym. Pa

vrr

ok inspirovala som as tou vetou ze ich nielen citam ale aj zijem. troska je vyhukany teraz neviem ci mu mam povedat ze to myslim vazne abo zo srandy...bo ja sa furt chechnim

gabina

vrr:
ak nepomoze, skus sokovu terapiu:
Ja tie clanky nie iba citam, ja ich zijem. Mam bulimiu ale vraj mam sancu. Nechce sa mi verit ale ak to dokazali ini, musim aj ja. Len keby si ma pritom drzal za ruku a veril mi...prosim!
Skus a daj mu cas (asi tak pol minuty), nech to vsiakne. Potom ho poobjimaj...

vrr

gabi frajerovi som dala citat tvoje blogy a teraz sa mu snazim vysvetlit ze si vystihla vsetko..nejak tomu asi nechce chapat