Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

K tomu pravidelnemu jedeniu moja skusenost: bola som v jednom centre, kde sa upravuje hmotnost zmenou stravy a cvicenim v takych tepelnych bubnoch. rozobrali so mnou moj jedalnicek a zasadne chyby neboli, len nebola pravidelnost. Zacala som 5x denne jest ako babatko ramcovo urcene veci. A jasne, ze som pribrala. Pokracovala som dalej tak a co prislo? SCHUDNUTIE. Lebo telo pochopilo, ze nejde o sok z jedla, ako som ho zasobovala dlhe roky, ale o pravidelnost. Pri dlhodobom nedostatku urobi telo chnap a je sadielko. Pri pravidelnosti v jedle nam to neurobi :D

lejla

Ale s tými nervami je to pravda...ja som niekedy neznesiteľne nervózna a čudujem sa niekedy manželovi, že ma rovno nezbalí a nevyhodí na ulicu....to je niekedy des a hrôza....Takže ďalší dôvod prečo s tým prestať. Bože, veď si môžem rozbiť aj rodinu...

lejla

Atli ty si hviezda. To je parááádny nápad. Tuším z práce pofrčím rovno s autom do potravín a niečo málo potrebné k tejto večeri (či pre manžela neskorému obedu) si dokúpim. V podstate mi chýba asi len ten arabský chlebík...Jupííííííííí

Alternativa

Lejla,
urcite Ti odpovedia vyliecene dievcata, ale aj ja taku poznam :D. Prestala byt kostliva, drzi rezim jedla 5x denne, teda podla moznosti a dobry pitny rezim. Ani nejako necvici a je fakt krasna. A je nervacka len ta primerane situaciam :D a asi aj to ju okrasnelo.
Moznost rychlej vecere:
na cibulke udusit na male kusky pokrajane kuracie prsia, zeleninka, sampinony, atd. na styl Cina - to je rychlo hotove. Kupit balenie arabskeho chleba. Ten rozrezat na polovicu, dat na chvilocku do hriankovaca alebo rury zohriat a potom tu dieru v arabskom chlebiku natriet kyslou kelimkovou smotanou a naplnit tou Cinou. K tomu je fajn zeleninovy salat, akykolvek.

lejla

Ahojte všetci. Alternatívka ďakujem za opýtanie. Niekedy je to s nami ako s počasím...čiže striedavo oblačno...ale včera a dnes mi celkom svieti slniečko a snažím sa. Na obedík som mala fajný zeleninový tanier. Ani by som neverila, ako ma to zasýtilo....Deti sú v pohode, prázdniny sa končia. S manželom máme akurát menšiu krízu, ale asi je to už na druhej polovici k udobreniu. Dnes musím niečo doma uvariť a vôbec neviem, že čo....polievočka špenátová, tá u nás vyhráva, len čo ďalej to neviem....Chcela som sa vlastne vyliečených bulimičiek opýtať, že či po skoncovaní s týmto trápením veľa pribrali, alebo ako sa začalo telo v tomto správať? Ja som prišla na to, že ja vlastne kvôly tomu sa aj bojím tak naraz prestať, že moje telo zrazu naberie na objeme ako nikdy pred tým...lebo z každého sústa si bude len robiť zásoby a zásoby (pre prípadny ďalší skrat v mojej hlave).

Alternativa

Uf, Niki. Ja som kedysi citala Udolie babik, o drogach. Dost ma to zobralo. Hoci styl pisania vyborny, ale tema pre mna prilis tazka a nikdy viac som po tej knihe nesiahla. Moja naj su paulo Coehlo: Alchymista a Traja kamarati od Remarqua. A ked sa chcem pobavit, tak beriem Halinu Pawlovsku.

Alternativa

Verite mi alebo nie, ale dnes vcas rano, ked som sem pisala, som sa chcela spytat, co je so Zuju, Miskou, Luckou, no Misha asi presla do inej temy a s dalsimi. Ale kedze forum je dobrovolne, tak som to nenapisala. Ale aj tak na Vas tu myslime :D.

Vrr,
to si bola u Pisteka, tam ju ani nemali. Asi 20 m dalej je dalsie poschodove knihkupectvo - byvaly obch. dom Pionier, ale to Ty nemas sajnu co bol OD Pionier :D. Plan nekujem, len pouzivam Tvoje poverenie spred mnohych tyzdnov, ze Ta mam stale kopat do liecby. Tak nejako si mi to vtedy napisala :D. Dufam, ze si cestu uzijes a vzdy si na nas spomen. Ved Ty vies, co myslim, moj kopanec dopredu mas isty.

Z-uzka,
ale studnicky casto funguju na podzemnej vodicke, na utajenom pramienku. Ten svoj dnesny uz nepusti :D

Nikolka,
co citas?

A ako idu dni nasim maminkam, Dejna a Lejna, ako?

nikolka

Zuju:
uprimne ti gratulujem, k tomu ako sa drzis;) fakt obdivuhodne, snad sa aj mne podari niekedy v buducnosti vydrzat aspon de, ked sa nebudem zaoberat len jedlom:)