Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

Ahojky, tak ako vidím,tu to nejak umrelo:-) No skúsim to nejako napraviť:-) Ako ste prežili deň voľna? Ja OK, doma prerábame bytové jadro, celý byt je hore nohami...ale aspoň je mama doma, tak nemôžem vracať...a bola som včera skoro celý deň u priateľa...a zjedla som síce iba cerálne guličky,jogurt,dva chleby s džemom a cerálnu tyčinku,ale napriek tomu, že som mala trošku väčšie bruško,povedala som si, že predsa bojujem, tak sa nesmiem vzdať..a bolo to lepšie:-)
Ako to ide vám?
Dajte vedieť,a prajem vám krásny deň:-)

miksi

ahoj baby,nikolka vsetko najlepsie k Tvojim dnesnym meninam.Si este v nemecku?AK ano tak v ktorom meste?Ja som tiez

minnetka

Mija, sú to také články na rôzne témy, a týkajú sa aj anorexie a bulímie, Gabininých zážitkov s nimi, zážitkov z psychiatrie,ale aj z bežného života..klikni si na www.weissova.blog.sme.sk, tam ich nájdeš..

mija

Ahojte baby.Dejna pisala si o nejakych Gabininych blogoch.....uz viackrat sa tu spomenuli.chcela by som vediet co to je.fakt nemam ani potuchy.dakujem.

minnetka

Nestíham sa prihlásiť,take si pridám n do nicku:-)
Kiky, o tej psyychologičke fakt uvažujem, asi by to aj mne pomohlo...Uži si výlet, budeme na Teba tiež myslieť:-)

kiky

mientka: problém je že ja som unavená jak kôň..teraz cez výkend som spala viac ale aj tak je to nanič..
S tou psychologičkou je to výborný krok, ja keď odtiaľ idem cítim sa taká čistá a uvoľnená. Tam je to ťažké lebo musím rozprávať o tom čo ma trápi a dovtedy som to vždy držala v sebe, ale psychologička ma krásne povzbudí..
Stojí to za všetky peniaze, ale treba nájsť tu pravú psychologičku. ak sa pri jednej nebudeš cítiť dobre nečakaj a voľ inú..inak to bude horšie..
Dnes až do soboty budem preč na takej farme...takže tu nebudem ale myslím na vás:)

minetka

Dejni, viem, ako Ti je, aj ja mávam také obdobia,aj minulý týždeň bol taký:-( Ked zvraciam v pondelok, urobím to zaručene aj v utorok,a potom sa to so mnou vezie celý týždeň...a tiež mám zlú náladu,a som mrzutá..Ale ideš na to dobre, mysli na to cvičenie, aj ja občas chodievam, veľmi to pomáha, tak mysli na to, že sa musíš najesť,a potom prebytočné kalórie spáliš cvičením,a telu to prospeje..
Neboj, my sme tu vždy pre Teba..viem, je ľahšie,ked to vie niekto blízky, komu by si sa mohla zveriť vždy, ked to na teba príde,ale my ťa rady vypočujeme vždy..vieš, výhodou tu je, že je pre mňa ťažké povedať mame o zlyhaní,alebo o nutkaní urobiť to,ale tu s tým nemám problém, viem, že ma nikto neodsúdi,a nebude mi to vyčítať..stačí, že ja mám výčitky..
Tak pekný deň,a pamätaj, chceš ísť cvičiť, tak že telo potrebuje energiu...Pekný deň!