Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nikolka

Minetka
no tak to je super! Vidis, celkom nam to ide:) to by chcelo daku odmenu, zeby nejaky kusok cokoladky?
no..ja budem tusim zase zvracat..kokso, asi poviem tete nech ku mne nechodia

minetka

No to sa teším, že si na tom lepšie..musíš to zvládnuť, aj ked hlavne kvôli sebe. Tie výčitky..to poznám, ja tiež, aj ked zjem iba napr. dva krajce chleba s džemom,bruško sa mi nafúkne,a prídu výčitky,ale snažím sa na to nemyslieť, je to asi iba dobabrané trávenie, ved dva roky anorexie a tri roky bulímie sa musia niekde prejaviť:-( Ale teraz je mama celý čas doma kvôli prestavbe botvého jadra,a kedže wc máme nefunkčné,nemám šancu:-) aspoň nie doma, tak sa snažím zvládnuť to..aj ked jem dosť málo,a večer trochu cvičím,ale aspoň nevraciam..Tak snád urobíme obe nejaké pokroky:-) Ty nemusíš mať výčitky, teraz aj tak potrebuješ papať,aby si sa uzdravila bez lekára a liekov.

nikolka

Minetka:
Ale...celkom sa mi teraz dari. Aj som uz trosku papavala, ale normalne cele jedla...cely den to bolo v pohode a den na to, samozrejme vycitky..
co sa tyka tej udalosti to uz celkom zvladam. Aj to menej boli..len noci su este strasne:) ale to zmaknem, musim...aj celu tu hnusobu anorexiu..on to vzdy chcel. Tak ked uz ne kvoli sebe tak aspon kvoli nemu..
A co ty mojka? Robis dake pokroky?;)

minetka

Vieš, Tvoj organizmus je dosť oslabený, imunita je v keli kvôli PPP,a ešte Ti pridalo aj to trápenie...tak sa vírusy na Teba vrhajú jedna radosť..Malo by to prejsť, len odpočívaj,a mala by si aj trošku viac jesť,aby organizmus mal silu bojovať s chorobou, inak sa z toho nedostane..papaj hlavne ovocie,a čítala som, že sa odporúča aj dobrý slepačí vývar, tak skús :-)

nikolka

Minetka, diky za rady...tak ja si dam do termosky caj a laham do brlozku...aj s laptopom:D
doktor dufam nebude nutny, neznasam tie otazky ohladom vahy;/

minetka

Nikolka, to vyzerá na virózu,alebo skôr na chrípku, pri nej bývajú bolesti svalov..najlepšie je papať vitamíny,piť čaj,a ležať...prípadne nejaké tabletky proti bolesti,alebo ak budeš mať vysokú horúčku..ak sa to nezlepší po cca 5 dňoch, choď radšej k lekárovi. Prajem Ti skoré uzdravenie!

nikolka

ahojte baby.
Dakujem strasne krasne za gratulacie..;) vyvolalo usmev na tvaricke..
Ale, sa vas chcem opytat. Teraz ma chytili strasne bolesti zaludka, zvracania, horucka, bolest svalov a celkova unava. Neviete co to je? nie je teraz daka vyroza? doslo to strasne nahle a kamos ma podobne jak ja...neviete co na to? zeby stacilo vylezat?

w

ANDREJ:
ahoj, rada by som si s tebou nieco presla, len neviem kde mam na teba hladat kontakt, prosim, mozes mi napisat na moj mail? Dakujem

minetka

Nikolka, pripájam sa ku gratulácii k včerajším meninám...prajem Ti hlavne ZDRAVIE a veľa optimizmu a chuti do života..