Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

dejna

Ahojte, ja to dnes nemám veľmi ľahké. Od rána som pomaly pila vitalineu a teraz som sa vrátila z obeda, kde ma kolegyne nahovorili na vyprážaný syr. Bože tá vôňa neodolala som a zjedla celú porciu, ešte som aj tatarsku vylizala. Teraz ma boli brucho, je mi zle a ešte keď si pomyslím ake to bolo kalorické a mastné... Idem vracať.
Mám pocit , že už len zlyhávam, a nedržím sa. Minetka ani to cvičenie mi nepomohlo. Doma som sa po ňom prejedla a vracala.
P.S. dnes držíme palce Mishke.

gabina

nikolka. je to nejaky virus, mala som to asi pred tyzdnom aj pol, najprv moja dcera, potom ja. vsetko sa stale pytalo von a vsetkymi cestami, ak ma dobre chapes:) a nakoniec som (ze vraj nejaky kolaps organizmu) este aj odpadla. Bolo mi tazko este cely tyzden, aj ked to zvracanie potom uz preslo. Lekari mi povedali, ze je toho teraz nejako vela a vsade, mna to chytilo v Tatrach a moju sestru v ten isty den v Samorine:))
Hlavne vela oddychu, tekutiny po lyzicach, ozaj iba po malych lyzickach kazdych cca 10 minut, najlepsie prevarenu mineralku alebo len cistu vodu...Dnes dietka, aj ked sa to na tomto fore tazko radi ale Tvoj zaludoj potrebuje klud...takze iba zopar piskotiek a popoludni suchar - dva, ak mas...Miernu dietu odporucam este tak dva dni, nedrazdive jedla a dobre su napr, zemiaky, ryza...
Zvladnes to, len vela oddychuj, nech sa nevycerpas! Drzim palce!G

Z-uzka

A ozaj neviem, či si niektorá z vás pamätá na dievčinu, konkrétne MIŠKU, ktorá sem prispievala, často som si s ňou písavala, najprv vo vedlajšej téme B,A, no ale dlho som už o nej nič nepočula, dlho nenapísala.. Miška, ak náhodou čítaš ešte fórum, daj o sebe vedieť ako sa máš.. Budem čakať, papa :))

Z-uzka

Baby dnes má jedna z nás, konkrétne Mishka dôležitý deň v škole, tak jej všetky držte päste a prajte veľa šťastíčka :-)
Ďakujem :))

Z-uzka

Ahojte holky :))

Juj, Niki, zas sa na teba niečo nalepilo?? Ach ten tvoj žalúdok musí stále vyvádzať. Pochytať tak všetky bacily okolo teba, aby sa na teba už ani len jeden nepozrel :( No teším sa s tebou, že už sa cítiš psychicky trošku lepšie a chutí ti aj viac papať.. Hm, tú čokoládku si kľudne daj, keď ti bude lepšie, ja budem zatial čakať na tú karamelovú od teba, hehe :)) Karamel ja môžem :)
Tak si hlavne odpočiň, nabal si do postele termosky čaju, zababuš sa a skús nič nerobiť, len relaxovať a spinkať :)

A minetka, zdravím aj teba a som rada, že sa ti celkom darí.. Aj keď si myslíš, že to nie je ešte najlepšie, no nikdy nezabúdaj, žiadna cesta bez prekážok nie je tá správna a každý má tú svoju. A ak k tej tvojej patrí občasné zakopnutie, no a??, je to tvoja cesta, ty jediná vieš čo je pre teba najlepšie a ako pokračovať ďalej, hlavné je aby mala vytíčený cieľ, držím ti päste :-))

minetka

Pravdupovediac, veľa mi to nehovorí:-) Ja mám veľmi dobrú kamošku v Munsteri,je to ďaleko?
A je fajn, že tam máš kľud, občas to treba..aj ked ja by som dlho na takom pokojnom mieste nevedela byť:-)

nikolka

V takej dedinke prtatej Jänickendorf...to je asi 2 hodiny autom z Berlinu..a z Luckenwalde (ak ti to daco hovori) je to asi 8 minut...je to malicke tichucke..ale balzam na moje srdiecko...:)
a ten ruch Bratislavy mi zatial vobec nechyba

nikus

No jasne..ze kvoli tomu, teraz by som to inak nerobila, mna to strasne unavi.
uvarila som si medovkovy caj...vravis ze fyzak? no hej, to je ked zvracias..ale to nechutne chuti

minetka

To hej, čokoládka je fajn, včera som mala tyčinku chocapic..a v pondelok nugát, ten milujem:-)
Zvracať--kvôli chrípke?Verím, že iba preto..aj ked to tiež nie je nič príjemné...hlavne potom pi veľa tekutín, aby si nahradila tie stratené,ok?Najlešpí je čaj,a pridaj si doňho malilikno sody bikarbony, to neutralizuje žalúdok a pomáha proti zvracaniu..a keby Ti niekto mohol doniesť z lekárne taký fyziologický roztok, u nás sa to volá Kulíšek, je to pre malé deti, ale fakt pomáha:-) Ale ako prvá pomoc je dobrá tá soda bikarbona..