Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Urcite ano :o). Davaj si pozor, Vrr. Uvidime, ktora z dievcat sa stane nocnou a ktora rannou "otvarackou" v teme. My mame tieto pozicie na fix, ze? Pa

Alternativa

Ahoj Damaxy,
spat budem 3.9., dufam. Drzte sa, aj Tvoje kamaratky, ste tiez uzasne bojovnicky. Tak ako dievcata tu.

Alternativa

Dievcata a jeden mladik Pistik, ste mili, ale ja este kmitam doma akoby nic. A prave ma jedna tema takmer k slzam dojala, no je to forum a kazdy si moze povedat svoj nazor. Som rada, ze sa nestala Vasou. Vy patrite sem :o)
Mimmi,
ved ja vsetkym posielam altipostou kosik plny broskyn, tak si aj Ty pochutnaj. A dychaj z hlboka, to yase prejde. Treba sa liecit moja, zvladnes to.
Kiky,
tych cca 8 hod. spanku by malo stacit. Suhlasim s Vrr, ze je to vsetko dokopy. Vies, kazdy den, co nedostava telo poriadnu vyzivu, si po chorobe, antibiotikach. A mala by si s kym ist vecer pred spanim na pokojnu prechadzku? Co tak nahovorit maminu, porecnite, zasmejete sa a obe budete spinkat ako babatka. Skus to, ja tak uz 13 rokov chodim s dcerami (teraz 25 r., 30r.) a psom. Skus si dat cajik z trezalky, pamajoranu /dobra mysel sa ludovo vola/, ale nie vela tekutin pred spanim. A moj vseliek B-komplex.

kiky

vrr: nee to posielajú mailom, ale ak chceš aj do schránky(predpokladám že nechceš),oni ti pošlú nejaké otázky,ty ich vypracuješ..to všetko si prečíta psychológ a ten na základe tvojich odpovedí ti bude radiť ako riešiť tvoj problém...tá psychologička je veľmi milá a jej slová mi pomáhajú. Zadáva aj nejaké úlohy-napr. spísať si čo za deň ješ a tak..skús to fakt..nie je to až také drahé..keď ťa to nebude baviť vykašleš na to..hm???
No a ktomu spánku ja sa ráno budím uplne zničená akoby som ani nespala..ale nemôžem zaspať ďalej..