Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

Alternativa: chodím spať okolo jedenástej/pol dvanástej(minimálne pol hodinu sa prevalujem v posteli) a vstanem najneskôr o pol osmej. V noci chodím aspoň raz na WC a potom mi chviľku trvá kým zaspím. Celý deň som taká unavená,klipkajú mi oči ale spať sa mi nedá..ja som predtým spávala viac a nemala som ani tie kruhy tak myslím že to bude z toho..nevieš čo s tým??

vrr

altertnativka, to mi nejak uniklo zaujimave ze ostatne holky to vedeli,no a ja? ja sa chystam lezat pri mori mozno tri dni, inak nejaky ten hike, potom sa vratim na slovesko, tu to cele presoferujem a zahikujem aj tu a bude fajn:)

minnetka

Aj Ty nám budeš chýbať, Alti..Tak si to uži, budeme na Teba myslieť, pa:-)
Všetkým krásny víkend, mne sa zajtra vráti moja láska..tak sa tešíím:-)

Alternativa

Nemecko urcite a mozno este cosi pobliz D. A Ty Vrr, tiez ides, vsak? Turistika alebo leharo pri mori? Ked nahodou stretnes dvoch utahanych slovensky hovoriacich starousov, tak to budeme asi my :o). A este poznavacie znamenie: muz cca 2 kroky pred zenou :o). Ale inak sme v pohode, my uz cenu byt spolu mame jasnu a tie dva kroky nic nesignalizuju :o).
A ked niektora zahisaci, treba ju trosku, tak zdravo prefackat a pojde dalej :o). Nejaka som na makko, vychadzaju mi sami smajlikovia. Budete mi chybat. Ale Vy, nie net, aby niekto zase zo mna neurobil zavislacku :o), pa.