Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

dejna

Oh minetka, aj ja som zlyhala a viac krát. Nejak som sa dostala do zlého obdobia a neviem ako z neho von. Nič ma nebaví, som nejaká apatická. Len som upratovala a sedela pred telkou a jedla a vracala. Nebola som ani vonku. Bolo vôbec teplo cez víkend? Ale dnes si znova dávam predsavzatie, že vydržím. Idem cvičiť a cvičiť nemôžem hladná. Takže sa dnes pekne naobedujem a nevyvrátim to. Po cvičení to bude dávno strávené a už sa to nebude dať vyvrátiť. A čo naša Lejla? Ako to dopadlo u nej?
Minetka som rada, že mamina to vie a podrží ťa. S tou psychologičkou je to dopbrý nápad, len treba nájsť takú, ktorá ti sadne. Tie Gabinine blogy by som aj ja chcela dať niekomu prečítať, aby to pochopili lepšie, len nemám komu. O mne to nikto nevie, len vy tu.

minetka

Prajem vám všetkým krásne ránko...takže v skratke, v sobotu som zlyhala,ale včera som sa držala,skúsim to aj dnes...včera sa mi konečne vrátil priateľ, tak sme boli večer spolu...trošku aj poobede, bol nám pomáhať, lebo ideme prerábať kúpeľňu,a bolo treba pomôcť prenášať veci, bol taký zlatý:-) S mamou sme rozoberali Gabikine blogy,dala som jej ich čítať,a povedala, že je to horzné,čím si všetky prechádzame,a ak potrebujem psychologičku,a som na 101% presvedčená,že s tým chcem skončiť, mám za ňou ísť...tak o tom vážne uvažujem...
Takže naše baby sú na cestách...takže do 3.9. to nejako vydržíme:-)
Kiky,ako, už si zdravá?Ten spánok možno neprichádza preto,že nemáš fyzickú,a vlastne ani veľmi psychickú záťaž, organizmus nie je unavený, tak nepotrebuje toľko spánku..alebo ťa možno v hlavičke niečo trápi, niečo podvedomé,čo ani nevnímaš..žeby ppp?
Prajem vám všetkým krásny deň,aj celý krátky pracovný týždeň:-)
Ozaj, nikolka,ako sa darí Tebe?A dejna,lejla,ako ste prežili víkend?

gabina

parada! uz jeden a pol dna nemal nikto potrebu napisat cokolvek do tejto temy...keby to tak ostalo navzdy, zjedla by som svoj klobuk!

kiky

Alternativa: no pred spanim určite nemôžem isť von,rodičia väčšinou zaspia pri telke od unavy z prace a to ich nemôžem budiť..dneska som vstala o 8:45 takže som si pospala o hodinku dlhšie, ale stále sa cítim unavená..skúsim tie čajíky a dám ti vedieť..maj sa krásne uži si dovolenku