Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

kokso baby ked tu nejsom vazne to tu nezije:} no som na dakom ostrove momentalne tak tu jazdime z ostrova na ostrov. Jasne ze zerem normalne ked tu som haha. No a inak minetka bez za psychologickou ked mozes a matka ti to aj preplati je dobre mat psychosa sak preco nie :}
kiky no sa tesim ze sa ti dari co sa tvojej psychologicky tyka a ze ti to pomaha, uz sa aj usmernujes v tom jedeni normalne? abo ako papas?
Gabina, tebe prajem pekne dni:}
jasne ze vsetkym, som hladna idem jest. Cas zuru pomaly uz. No a inak vazne dufam ze je vam vsetkym dobre.

Z-uzka

Dnes som si pozrela film Charlie a továreň na čokoládu.. Celkom pekný film, no pri jeho pozeraní som fakt mala neustále chuť na tú čokoládu, mmm, fakt by som si dala :))

minetka

Ach jaj, torta je práve predo mnou na stole,šef vedel, kam ju dať:-)) a je na nej nádherná biela poleva..z nej som si trochu odďobla,ale viac si už nedám,sľubujem to sama sebe, ten kratučký okamih mi za to trápenie nestojí...a jeden kolegy ešte podpichol, že ja také nemôžem,lebo je to kalorické..blbec, to, že som štíhla,ešte neznamená,že mám problém s jedlom (aj ked...)
Diky Dejni za povzbudenie,pomohla si mi, po 4dňoch to nevzdám...Držím Ti palce na tej oslave, mysli na to, že odoláš..budem na Teba myslieť, daj potom vedieť.

dejna

Minetka, odolaj zákuskom aj torte, radšej si daj niečo zdravšie, nebudeš mať za sebou to čo teraz ja. /výčitky a vracanie./ Tá pravá ti radí, čo zjedla na obed vyprážaný syr, že?
Ale ináč super, byť 4 dni čistá. Niekedy sa to darí aj mne. Vydrž ďalej, motivuj nás ostatné.
Ja dnes mám pred sebou ešte jednu firemnú oslavu, strašne sa bojím, či sa ovládnem. Jendo vracanie už mám za sebou, nechcela by som to aj večer...
Ako písala tuším Gabina, dá sa vyvracať aj za pár sekúnd. Ja to už tiež nacvičené mám, keď niekde som. Idem na WC a netrvá to dlhšie ako keby som bola na malej. Ale zoberiem si k srdcu Gabikinu radu, a skúsim si objednať niečo nemastné a zdravšie a skúsim to všetko nezjesť a nevyvrátiť. Zajtra dám vedieť.

dejna

lejla, jasne , že by to bola výhra ak sa to potvrdí. Ako si písala, lásky máš dosť a manžela treba pripraviť na to, že sa nemieniš úplne vzdať svojich potrieb a keď budeš potrebovať, tak bude dieťa opatrovať zatiaľ on. I ináč ako zvládaš teraz bulímiu? Držíš sa ?
Gabi, výstižne si to opísala /o tom samovrahovi/. Ja by som už musela byť niekoľko krát mŕtva. Neviem sa v tých stavoch odpútať. Bývam na dedine, neviem si predstaviť, že pôjdem len tak von sa prechádzať po uliciach. Ale skúsim iné, buď niekomu zavolať, síce aj to je ťažké, čo mám povedať, "musela som ti zavolať, aby som nešla jesť a vracať"? Ja také kamarátky, ktoré si volajú len tak, ako sa majú a čo robia ,nemám. Vždy si voláme, len keď niečo potrebujeme. Ale skúsim zapojiť do toho dceru.Keď bude doma začneme hrať nejaké hry a začína školský rok, takže prídu úlohy a pod.

minetka

Nikus, nviem,ako je v BA,ale na východe je kosa ako v ruskom filme.-) Tiež dažde. búrky,a max. 18stupňov:-(
Lejli, možno by Ti tehotenstvo pomohlo, tak ako Gabine,daj potom vedieť, či je to pravda,alebo iba planý poplach..
Dejni, viem, to presne poznám, hlad ako sv.ňa a ked zacítiš tú vábivú vôňu...ja teraz ťahám 4.deň,u mňa v poslednej dobe rekord,na obed som si dala mäsko s cestovinami, a teraz šéf doniesol koláče a tortu zo svadby,ale som rozhodnutá odolať, tak mi držte paľuchy:-)
Z-uzka, ako sa darí,už to zlé obdobie prešlo?

aab

nikolka: tak to mi je luto...ale podstatne je, ze preto nieco robis a si si toho vedoma. poznam babu, co klame ako das, ale na druhej strane mam z nej pocit, ze chce aby si to niekto vsimol. je to mozne? ja tomu nerozumiem...

nikolka

jooo...baby? ake je v Bratislave pocasie? aj tam su take burky a podobne? My tu mame dnes len 16 stupnov..v noci bolo 8...sa tu trasem jak osika:)

nikolka

aab:
Ja som momentalne nechutne chuda, na 172 cm mam len 38 kil...(este predvcerom som mala 39)
a vobec to nie je fajn, mi je velke uz aj XXS:(

nikolka

Zuzka:
jj..zas sa na mna daco nalepilo. ved cela ja:)
ale snazim sa nejak, tu okolo mna furt pobehuje Paul, tak teraz ked Gabi vravela ze je to viruse len cakam kedy to skoli aj jeho s bratom, lebo ti ma furt obehuju. Sa zavrem do kupelne a bude:)
A co ty mojenko? Ako si na tom teraz?