Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

Musíš si iba položiť otázku, či Ti tá chvíľka potešenia z jedla stojí za to trápeni, za tie výčitky..a za tie chvíle nad wc misou...ver mi, prejde ťa chuť na jedlo:-)a mysli na to, že sa nesmeiš vzdať a podľahnúť tomu.
Bombardovanie...no stále nejaké problémy, raz mudruje majster,že načo nám je umývadlo do wc (mne by sa občas fakt zišlo:-) ), potom zasa, že prečo musíme mať rohovú vaňu..dnes napríklad meškajú už dve hodiny, mama je doma a už je z toho nešťastná, hlavne z tých bojových podmienok:-) Nuž ale,nejako prežijeme:-)
Tak poobede Ti držím palce,viem, že to zvládneš,lebo si silná a dokážeš tomu odolať..Tak sa drž!

lejla

Ďakujem moja za opýtanie. Celkom to ide. Ale dnes ma čaká taká istá skúška ako Teba. Máme po obede firemnú oslavu a náš šéf to nazval "malou žranicou", lebo sa varí kapusta, udené koleno, chlebíčky, rôzne chipsy, keksy, vysokozdravé a voltové nápoje...a ja som furt ako taký trapko pri minerálke alebo bylinkovom čaji (aspoň mám výhovorku, lebo som šofér). Snáď budem taká silná ako včera Ty a Dejna. Budem na Vás myslieť a naozaj to zaberá. A vám ako ide bombardovanie???? :-)

minetka

Ahoj Lejli, ja mám pančušky pod nohavicami, blúzku s dlhým rukávom a na tom pulover,a hore koženú bundu:-)) a ešte k tomu pijem teplý čaj:-) Ako sa Ti darí?

lejla

Och koľko humoru na také upršané ráno. Sedím v kancelárii, mám rifle, tričko, jeden sveter a aby nebolo málo na tom aj druhý....veď máme len 19 stupňov....brrrrr..teplý čaj alebo kapučínko celkom potešia....

lejla

Ahojte, pekný deň. Ja tiež bojujem na východnom fronte ako naša minetka...Je dnes dobrá zimka, už to zase začína ranné obliekanie detí, vrstvenie jedna za druhou, meškanie do práce, lebo všetkým sa nám dobre spinká a následná ranná naháňačka za drobcami, aby som ich ako tak nasúkala do teplejších vecí....Ale aspoň nemám čas myslieť na hlúposti....veď to potom aj tak vyzerá, zabúdam občas drobností, tak prepotrebné ku každodennému životu ženy, ako je napr: zrkadielko, mobil, kefa na vlasy alebo niečo fajné pod zub :-)

minetka

Prajem všetkým krásne ránko z východného frontu:-) a to myslím takmer doslovne, lebo vzhľadom na práce na bytovom jadre to u nás fakt vyzerá ako cez vojnu- všetko umývame vo vedre s vodou, wc máme iba provizórne, všetko je hore nohami...ale aspoň nemám príležitosť myslieť na blbosti...dnes ťahám 5. deň, držte mi palce:-) Torte som odolala, a včers om zjedla sušienky, a ani som nemala veľmi výčitky...
Vrr, tak Tebe je hej, je super, že aspoň teraz nemylsíš na hlúposti,nech Ti to vydrží:-)
A baby, Johnny je tak skvelý..v každom filme:-)
Dejna, som na Teba hrdá:-) Fakt sa teším, že si to tak zvládla, z vlastnej skúsenosti viem, že ked myslím na vás z tohto fóra, pomáha mi to zvládnuť tento boj...
Krásny, aj ked zamračený a upršaný deň vám prajem!

dejna

Ahojte, tak ja som pri pozeraní spomínaného filmu vôbec chuť na čokoládu nemala. Som asi vadná, ale skôr som sa zamerala na hlas a angličtinu J.Deppa. Je fascinujúci. A tie decká to hrali tiež perfektne.
Ešte môj včerajšok : bola som na tej oslave a dala som si šalát s kuracím mäsom a tak som na Vás intenzívne myslela, že som to vydržala. Doma som mala zajačie úmysly, ale šla som radšej spať. Dnes sa síce cítim strašne nafúknutá, ale snáď to prejde.
Díky.

gabina

vrr:
jednoznacne je Ti skvele, cítim az sem ten vietor, co Ti duje do vlasov, vidim Tvoj usmev...betarka! Ty sa drz, tam je to urcite lahsie, ako kdekolvek inde...Uzi si to a domov sa neponahlaj:))

Z-uzka

vrr
No vidíš dá.. Musela som to vydržať bez nej, ach jooo.. Ale fakt by som si dala, takú nejakú dobrú horkú 70%, či s nejakou fajnou nápňou, mliečnou, karamelovou, či orieškovou.. No a ten Johny, hehe, to je herec s veľkým H, no a ani na zahodenie nie je :))

vrr

Z-uzka, da sa vobec Charlie a Tovaren na cokoladu nejest cokolada? To iste jak s filmom Cokolada, preboha, ved pohlad na Johnyho v kombinacii zo sladkym je kaloricka bomba:}
nikolka mozno by si si to mala pozriet a zacat riadne papkat pekne tucne veci:}