Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jamka

Ahojte, bohuzial ale musim sa pridat k vam a vasej teme. Nasla som tu podakovanie pre zuju ohladne korespondencneho kurzu Anabel a chcela by som sa vas opytat ci je to nieco co by mi mohlo pomoct v tomto boji s bulimiou. Ak je to nieco uzitocne, prosiiim budte take zlate a napiste mi nieco o tom. Dakujem

vrr

no caute minetka gabina, jasne ze je v pohode o par dni idem domov na noc a pak zasa cestovacka daka..No jasne ze este v ten vecer co som vam pisala som jednu tycku hodila ale iba vtedy a malo to veeela docinenia s coctailami ale zavrcilo to divne zmixovane dvojite baileys haha:} no inak poslucham.
no uzite si dazd kym ho mate je fajn:}

kiky

zuju:jasne že sme nezabudli, ja ti strašne ďakujem že si sem napísala o tom korešpondenčnom kurze z Anabell. Prihlásila som sa a je to veľmi dobré. Tá psycholgička čo odpisuje je veľmi milá..

Z-uzka: už mám tu knižku o anorexii čo si mi odporučila. Som zatiaľ len na začiatku, ale už som sa tam aj našla. Verím, že mi aspoň trochu pomôže..

Pekný deň vám želám..

Z-uzka

Ahoj babule :-)
Pozdravuje vás všetkých Nikolka, práve podniká samostatný výlet, tak jej držte pästičky, aby sa jej nič nestalo a našla pokoj vo svojej duši, ďakujem :))
Majte sa všetky krásne, papa :-)

zuju

ahojte kamosky, alternativa tu sice nie je ale po oprave internetu sa tu vraciam ja, dufam ze ste na mna nezabudli, strasne ste mi chybali, pretoze som mala velku krizu a troska este mam, a nemala som sa s nikym porozpravat, lebo aj moj terapeut si vybral 4 tyzdne volna.

kiky

Ahojte..predčasne som sa vrátila z dovolenky. Stále nám tam len pršalo tak aj tak sme len na chate sedeli. Viete ako som sa tam musela prekonávať?Mali sme plnú penziu, porcie boli obrovské a len samé nezdravé veci typu vyprážaný syr... Pre moje telo hotová katastrofa, ale zvládla som to a myslím že mi zachutilo jesť..stále mám málo kíl ale až tak sa jedla už nebojím. Predtým som ho brala ako niečo zakázané ale teraz ho beriem ako potrebu:)
teraz si idem dať puding ako druhú večeru..majte sa a drže mi palce s priberaním..
Minetka: držím palce s bytom!

gabina

lejla: a Ty sedis kde pri okne? Na Floride??? U nas samy tmavy mrak, za slniecko som tu len ja, skerim sa a dufam, ze sa mi zlepsi nalada:))

dejna

U nás sa slnko dnes asi neukáže, je zamračené a ten vietor, keby ten aspoň nebol. Ja som tiež naobliekaná v práci, ešte to tu do konca mesiaca zvládnem, potom aj mňa ako Gabi čaká nová práca. Díky za všetku podporu.
Lejla drž sa, zvládla som to ja včera, pokús sa aj ty. Spomeň si na nás. A daj si len niečo také, z čoho nebudeš mať výčitky.
Gabi, aj ja mám doma deky a dnes keď prídem z roboty, budem tiež obkrútená pred telkou a pred sebou liter teplého čaju, bez cukru samozrejme. Ale chutí mi aj tak, lebo tam je škorica a rum.
Minetka, vydrž to bombardovanie, prežila som to aj ja, liezlo to na nervy, narobila som sa, ale stojí to za to. Teraz máme krásny útulný domček, všetkým sa u nás páči ale hlavne ja som spokojná.