Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

Joj, tak sa mi nechce sedieť v práci :-(Ešte aj šéf došiel, hoci dnes mal ísť do Maďarska, no na nervy,a to sme tu mali byť iba tri baby, inak nikto...a dosť sa nudím,lebo som vybavila všetku poštu, čo som mala...:-)

gabina

minetka: nova praca sa len rozbieha, zatial zbieram material a inspiraciu:))) Akosi som stale nastavena na prazdniny, aj ked nie som uz az tak celkom dieta...niekedy...
lejla: ja toto pocasie nenavidim, deti su ako z divych vajec, lebo su zavrete doma, aj so mnou, samozrejme a to je obcas sialenstvo:) Ale zboznujem svoje prdelkove decky, to mam take dve deky, ktore nosim v takomto pocasi obkrutene okolo krizov a prijemne ma hreju...

lejla

Gabinka, ďakujeme za povzbudenie. Ale ja osobne mám celkom rada aj takéto počasie. Vtedy urobím oveľa viacej práce aj doma a aj v zamestnaní, lebo ma to toľko neťahá vonku a ani deti, takže sa činíme doma. A zožňujem upršané večeri, kedy si s manželom dáme teplé vínko, máme oheň v kozube a spolu pozeráme niečo pekné v telke alebo sa len tak venujeme jeden druhému. Tak verím, že aj tie holky, ktoré moc také počasie nemusíte nájdete v ňom to čaro a "zneužiteje" ho pre seba a vo svoj pospech.

minetka

achjaj, keby si čítal/a poriadne všetky príspevky, vedel/a by si, že alternatíva je do 3.9. na dovolenke:_)

gabina

minetka, lejla, dejna, a vobec, vsetky ostatne...prajem Vam pekne dni, lebo ked vonku prsi, ozimi sa, tak akosi sa aj nam nechce tolko, co inokedy a lahsie sa poddame tej atmosfere skaredeho pocasia...nech Vas teda nikto a nic nenastve, nech ste silne a rozhodne zenske!

lejla

ďakujem za povzbudenie, snáď to nejako zvládnem a vyhrám...veď práve teraz musím. A aj ja teraz na oplátku povzbudím Teba Minetka, neboj, aj to bombardovanie raz skončí a budete máť krásne, čisto, novo...a možno to bude aj pre Teba výzva, aby sme nedehonestovali tie nové a krásne veci....Pekný deň aj Tebe....