Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

dievcata co je tu tak ticho? Uzivate este posledne nejake letne chvile vikendu. Zajra tym ktori idu do skoly, kedze idem i ja sice ako ucitelka, vela novych sil

aneta41

Dakujem,dievcata za info o knizkach, uz som si ich objednala. Jolanka,nechces napisat viac o tom, ako sa Ti podarilo dostat sa z toho?Ja tu vzdy vyhladavam taketo pozitívne správy, dlho som totiz bola presvedcena, ze sa to neda,ze to je moj ,,udel,, na cely zivot.

kiky

aneta41: ahoj pozri si stránku www.anabell.cz a preštuduj si to celé. Prostredníctvom tej stránky sa dajú objednať rôzne knihy o poruchách prijmu potravy..a aj táto knižka. Do týždňa ti prijde domov..

Z-uzka:prosím napíš mi čo sa ti na tej knižke nepáčilo,s čím si nesúhlasila..ďakujem

jolanka

Ked sa tu bavite o knihach poradim:KED SA JEDLO STENE NEPRIATELOM,spisovatela presne neviem,ale mne pomohla sa vyliecit,bolo to pred 10 rokmi takze neviem ci sa da zohnat,ale snad ano.Prajem Vam skore udravenie,je to tazky boj,ale da sa vyhrat.

Z-uzka

aneta41
Ide o knižku od zahraničnej spisovateľky, Peggy Claude-Pierre a názov knižky je Tajná reč porúch príjmu potravy.. Ale neviem, či tu u nás sa dá kúpiť, ja ju mám z Čiech, neviem kde ju Kiky zohnala, tak ak sem skočí, určite ti tiež poradí.. Papa..

aneta41

Kiky,Z-uzka, mohli by ste napisat o aku knihu ide? Mozno to tu je na strankach fora ale nejako sa mi to nepodarilo najst. Dakujem

kiky

Z-uzka: tá psychologička sa volá Lucie Čajánková a je veľmi milá. Tá správa od nej ma až rozplakala ako som si uvedomila že sa podceňujem..dalo mi to veľa..
S čím nesúhlasíš v tej knihe???Ja som zatiaľ nemala napr. pocit ako je v tej knihe že by som chcela zmeniť svet..ale každý je iný..no..

kiky

jamka: zajdi sa naozaj pozrieť na tú stránku Anabell. V tom kurze ti pošlú nejaké otázky a úlohy ktoré treba vypracovať a zaslať im to. No a to všetko zhodnotí psychológ a bude ti pomáhať. Stojí to 500KČ. Myslím že sa to oplatí..dáva to silu..

Z-uzka

jamka
No jasné, na stránkach anabell si nájdeš toho veľa.. Či sú to termíny terapeutických sedení, či víkendových seminárov, nájdeš tam rôzne články na túto problematiku, skutočné príbehy písané samotnými dievčatami a tiež tam nájdeš aj ten korešpondenčný kurz na ktorý sa môžeš prihlásiť prostredníctvom internetu, všetky pokyny si nájdeš tam, na stránke, presná webovka je www.anabell.cz
Tak veľa šťastia prajem a pekný víkend, papa :-)

Z-uzka

kiky
Ahoj :-) To vážne, zohnala si si tú knižku?? Wau, no to ma teší, fakt je super, síce jedna vec sa mi tam nepáči s ktorou nesúhlasím, ale nič na svete nie je dokonalé a bez chybičky a ani knižka, no nie?? Dúfam, že ti pomôže a niečo povie, mne teda veľa povedala :)) Ozaj Kiky aká psychologička z Anabell ti to píše?? Ja som tam bola na semináry, tak možno som ju tam stretla..
Príjemné čítanie a ešte príjemnejší víkend prajem, drž sa, papa :))