Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

:) Vrr: stale som tu ale mozno uz spis utahana po vylete:) Tak motorka a pad? Uz som ticho, nic nepytam, motorky su zla tema...
Hlavne, ze mas este nieco pozitivne zase pred sebou, normalka Ti zavidim...moct sa zobrat a ist, bez ohladu na cokolvek...

vrr

unavena som jak cicina..bolo dobre no cojaviem pekne som zmodrinovana..taka story o pade z utesu s motocyklom ehm:) tak nebudem to tu secko opisovat predsa bo toho bolo dost..no a bude to neviem ako:)

pišta

Milé dámy :),
trošku hádam aj na pobavenie, ale nielen preto, som (pre vás)napísal niekoľko vetičiek na tému BMI index, glykogén a "spol" v téme BMI ako lusk...

gabina

vrrcenka:)
myslim, ze im vsetkym chyba alternativka:) ona to tu tak fasa drzi, babule sa na nu spoliehaju. Teraz citit, ze tu nie je...
A inak...Ako bolo? Ako bude? :)))

vrr

pes tu uhynl dievcence, mozno je to aj dobre cojaviem ale chybaju mi uz nejake tie vase komenty. som prave dosla na SR ale zajtra sa hyniem zas do prec

jamka

Dakujem vam za info,ta stranka je skutocne zaujimava a myslim ze aj dost napomocna. Drzim aj vam vsetkym palce, nech sa nam dari kazdy jeden den prezit bez vycitiek z podlahnutia. Drzte sa a prajem pekny zbytok vecera

kiky

Z-uzka: to s tými rodičmi máš pravdu..ja som si to ani neuvedomila lebo moji su celkom dobry aj keď si myslim že zohrali pri tom dosť svoju rolu..hlavne otec..lebo pri ňom sa dosť sitim byť vinná..a myslím že mám po ňom aj nejaké predispozície lebo trpieva depresiami a tak..
Viem že ty to máš doma ale miliónkrát ťažšie ako ja..to chápem..a držim ti prstiky..

Z-uzka

aneta41
Nemáš za čo, dúfam, že knižky ti čo najskôr dorazia, aby si sa mohla pustiť do četby :)) Veľa šťastia :))

Z-uzka

kiky
No ono vieš, to sa nedá hodiť všetky dievčatá do rovnakého vreca, každá sme predsa iná, čiže každá máme aj trošku odlišnosti pri chorobe.. Niektorá chce zmeniť svet, iná nie.. Ale ja si myslím, že autorka to tam napísala len tak obrazne, ide o to, že väčšina dievčat s ppp chce pomáhať, ale ako tá pomoc vyzerá záleži od každej z nás, čo si pod tým pojmom predstavíme.. Mne sa tam nepáči to, ako autorka úplne vynechala rodičov ako potencionálnych spúšťačov.. Ako keby na tom žiadny rodič nikdy nemala zásluhu, mala som taký pocit, že ich tam skôr vychválila.. Asi zabudla na to, že každý rodič nie je rovnaký a niektorí majú plnú vinu na spustení ppp. Za to ako k svojmu dieťaťu pristupujú a podobne.
Tak sa drž Kiky, zajtra ti začína škola, tak nech je ten deň čo najvydarenejší, papa :-)