Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Vies, Lejli, ide to asi s rokmi, ale stale viac si uvedomujem, ze co clovek sam nechce, do toho ho ani stado /chcela som napisat volov, ale to znie dost blbo :D/ nedotiahne. Ani v dobrom ani v zlom. Plati latinske Tempora mutantur et nos mutamur in ilis = Casy sa menia a my sa menime s nimi. Co sme nechceli vcera, dnes chceme...Dochadza u Vas dievcata k zmene. Rychlost zmeny bude rozna, lebo kazda sme ina. TREBA CHCIET a DOKAZETE ZLIKVIDOVAT TUTO PLIAGU.

lejla

Alti, ďakujem za povzbudenie :-).
A viem si živo predstaviť, ako ste sa krásne uvoľnili na tej dovolenke. Tak to má byť. Určite si plná novej sily a elánu a hlavne motívacie nás tu podchytiť a poštopnúť správnym smerom. Ďakujeme....:-)

Alternativa

Lejla,
teraz je ta nezmazatelna ciara, ktoru si uz urobila, velmi vyrazna. Tuto uz nezmazes, moja zlata :D. Tesim sa. Gabina Ti urcite napise, ja len ze som ju videla v TV - jednoducho krasna zena. Ci je stihla? No to presne neviem, ale tucibomba urcite nie je :D. A ma nadherny vyraz tvare, usmiate oci. A to je presne to, co si treba uvedomit. Clovek sa vnima cez prejav, nejake 1 kg nikto nevnima. Tak preco by si mala tak nerozumne o to blbe kilecko bojovat?

Alternativa

Cau Lejli,
bolo vyborne a na rozdiel od Vrr som sa vratila bez modrin, hoci na plachetnici som mala pocit, ze nejake utrzim. Ale ako Kikuske aj nam hodne prsalo. Uvedomila som si, ako je fajn, ked ma clovek kamaratov. Na nic som sa nemusela hrat /mam na to vyraz "snobit sa"/. Jedli sme veeela ryb a zeleniny + cervene vinko. A vela som sa smiala. Do konca aj moj zdrzanlivy manzel sa vela smial :D. Taka ma byt dovolenka.
A Ty ako? Dufam, ze si si aj Ty nasla dovod na usmev :D.

lejla

Gabiny sa už asi tretí krát pýtam, že ako zareagovalo jej telo, keď začala normálne jesť. Či pribrala veľa, či málo, či rýchlo, alebo čo sa vlastne dialo? Ja asi aj preto sa bojím prestať, lebo si myslím, že zrazu budem ako guľa.

lejla

Včera som si asi konečne stúpila do seba. A prečo??? Nikdy sa mi nestalo to, že som za deň zvracala aj tri krát. A to sme včera mali s manželom výročie, tak sme len sedeli a jedli a pili...spolu sme boli na večeri v jednej reštaurácii, no a naša milá Lejla, blba a blba...až keď som už večer úplne vysílená kľačala pri záchode, slzy v očiach, v ušiach zaľahnuté, hlavu mi šlo roztrhnúť na márne kúsky, kútiky úst zničené a popukané som si povedala MOJA ZLATÁ, tak DOSŤ!!! Takto dlho fungovať nebudeš. A dnes, ako by sa urobil skrat v mojej hlave a povedala som si, ani náhodou...a normálne jem, pijem, a teším sa na deti domov. Ešte teraz je mi z toho blbo, keď si na ten pocit spomeniem. Uvidíme, ako to dlho vydržím...ale ja verím, musím.

Alternativa

Dievcata, kdeze ste, ziadne zazitky po vikende?
Vrr,
myslim, ze tie slova v inej teme si pisala Ty, presne ta si Ta predstavujem. Teraz sa vdaka Tvojej zivotnej filozofii usmievam :D. Dik

Alternativa

A rodicia...tiez si myslim, Z-uzka, ze rodicia su vyrazny spustac z dvoch dovodov - venuju dietatu malo alebo prilis vela pozornosti. Ako mama viem, ze drzat sa tej spravnej strednej cesty je fakt tazke. Ale rodic moze byt velmi napomocny pri liecbe PPP, ale musi na sebe tvrdo pracovat, presne tak, ako Vy. Takze do prace dievcata, lebo len malu cast pri liecbe PPP mozu za Vas "odviest" Vasi blizki.

Alternativa

Ahoj dievcatka,
kdeze to skapal ten psik :o)? Velmi si prajem, aby sme raz tuto temu dali fakt zavriet ako nepotrebnu, no...Zatial som pozrela len posledne veticky ale mam cas, vsetko si pozorne urcite pozriem.

Nasim skolackam prajem prijemne chvile so spoluziakmi, ktorych nevideli par tyzdnov. Vychutnajte si pritomnost kamaratov, neuzatvarajte sa pred nimi. Je fajn, ked su nasou sucastou.
Maminam skolakov prajem malo starosti s ulohami a viac casu na seba.
A my pracujuce musime zacat kmitat naplno, uz vsetci sefovia su po dovolenkach :o(.
Vrr,
mala by si zase odist, takze pre Teba to moje stare a zname: davaj si pozor a uzi si dalsi vylet.
Pekny den vsetkym