Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Dejna,
huhuu, kdeze si? Asi Ta celkom pohltila nova praca, zaciatky su vzdy tazke. A sem nakuknes, drzime Ti palce :D

Alternativa

Mam z Teba radost, Minetka. Ten banan na noc je vyborny uspavac a stabilizator nervov a srdiecka, skus si ho dopriat casto. Ach jaj, so vztahmi je to zlozite a stale plati : neries, co riesit nevies, dobre? No a tu prerabku Vam doma nezavidim, ale potom ten pocit v peknej kupelni :D. Pa

minetka

Ahoj Alti, vitaj späť :-) Teším sa, že si si dobre oddýchla. Ja sa snažím,ako viem, doma robíme bytové jadro, tak nemám ani kde vracať,čo je dobre...ale už som si našla cestičku...som na tom vcelku dobre, vracala som v sobotu, ale to bolo na chate,a trochu v tom malo prsty aj víno..a včera som sa nechala nahovoriť na chatu zasa,a kedže sa piekli zemiaky so syrom,a boli veľmi chutné...ale nevyvrátila som všetko..viem,aj tak to nesmiem robiť, ale nemám také výčitky,ani taký pocit, že musím...pravidelne sýto raňajkujem, na obedy chodím poctivo s priateľom, aj ked si dávam zväčša cestoviny, ale cez víkend som mala morčacie mäsko na prírodno...a fakt nepriberám:-)) Večer síce jem málinko, nejaké sušienky, alebo puding,alebo jogurt, ale sem- tam pred spaním banán...jem väčšinou,ked som už hladná,a ak mám chuť na čokoládku, malú si doprajem..ale hlavne, že aspoň niečo, ved musím začať pomaly..a pravidelne..tak sa snažím :-)
Btw, teraz som mala takú menšiu krízu spriateľom, priznal, že sa pred polrokom,ked sme mali zlé obdobie, s niekým stretol..a nič nešlo,iba som mala hrozný pocit zrady...tak to bolelo, lebo som mala pocit, že hľadal niečo iné..a sklamal ma...ale je v tom pozitívum- bola som veľmi nešťastná, ale nemala som chuť riešiť to jedlom...je to úžasný pocit,a naozaj sa cítim lepšie...
Držte mi palce, nech mi to vydrží..myslím na vás, kočky, držte sa!

Alternativa

Misha,
na tu pravidelnost musis telo a hlavne hlavu naucit. Uz si to vedela, napr. ked si bola babo. Aka skoda, ze si ten rytmus stratila. Takze musis naozaj podla hodiniek 5x denne si dat nieco lahke, co mas rada a je zdrave do pusy /ovocie, zelenina, musli, atd/. POZOR - v Tvojom pripade zacni malickymi mnozstvami, aby Tvoja hlavina tych par hryzov prijala bez vycitiek. Slovo "neviem, nedokazem" sa tiez musis ucit vymazat zo svojho slovnika. Tym viac, ked ide zivotne o zdravie.

anka

misha,
ja to poznam,to o com pises,to ked sa najem tak mam skazeny cely den a ked sa nenajem,tak asi tiez(ale menej)nie vazne,od vcera sa snazim jest pravidelne,ale no vycitky mam...

misha

anka, dve skúšky som urobila, tie ďalšie dve som si radšej odložila na pondelok. Hm..ako sa mám? Dnes dobre, lebo nepapám, nemám také divné stavy úzkosti, nemám výčitky, strach z pribratia atď., hoci viem, že to nie je správne- nepapať, ale aspoň dnes, vychutnať si ten pocit, deň bez plaču, depky a tak...
Chystám sa za chvíľku von s kamoškou, ale cítim sa nejako tučno:-(
A ty sa máš ako?