Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

Prosím, veľmi vás prosím. Poraďte mi niekto:-( Už to nemôžem vydržať:-( Som strašne nervózna, strašne, není ani dôvod, som ako sopka, nikdy som takéto niečo nemala, to sa nedá opísať...Bojím sa, že niečo vyvediem:-( A stále sa mi chce spať:-(

Z-uzka

Alternatíva
Ďakujeme za banánikový typ.. Fakt to funguje :)) Mne bolo v noci dosť zle, bolel ma žalúdok, lebo som si ho pokazila, tak som asi o 2 nad ránom zo zúfalstvá do seba natlačila jeden menší banán a bolesti ustúpili a aj som zahajala :-))

Alternativa

Aj odstranenie nespavosti trva dlhsie, len bud Kiky trpezliva. Ked sa v noci zobudis, zostan pokojne lezat a zhlboka dychaj. Ak aj nezaspis, hlboke dychanie je ozdravne.

Alternativa

Kiky a ostatne dievcata,
bananov sa fakt nebojte. Dajte si ich aj viac kusov denne, kludne. Pri PPP okrem ineho trpi aj srdcova cinnost, ktora vyzaduje vela draslika - a banany ho maju.
Altipostou posielam kazdej misku ovocneho salatu, su v nom aj banany :o)

kiky

Alternativa: no asi naozaj zaradim tie banany do dennej stravy..ráno som zase vstala strašne skoro..som uplne zničená..

Alternativa

Prajem vikendove pekne dni vsetkym v teme :o)
El.vi,
strach nemusis mat, lebo to nebezpecie "spustenia" akejkolvek choroby je u nas vsetkych, nielen pri vylieceni z PPP. Cize treba prirodzene robit veci /jedenie, cvicenie, spanok, oddych, atd./ tak, aby telo bolo spokojne. A k tomu patri aj pozitivne myslenie a usmev :o) ) )

el.vi

Cafte ludkovia :o)
ja len davam priebeznu spravu, pre tych co si na mna spominaju :o)...Nakoniec ma nevzali ani na odvolacku... :o( tak ze ma caka rok "tazkej" prace....hm, ...nefjem jak to dopadne, lebo ma to vsetko dako 4x nebavi...ale aspon mam cas nieco s tym urobit, ...no a nepisem sem, lebo akosi neni cas, ... uz mesiac a pol som nemala vikend a taham 10-12 hodin denne...je to sialene, ..ale co uz, ...aspon nemam cas myslet na hovadiny :o)..a mam pravidelny obed atd. :o) a nie som skoro doma :o)tak ze to ma aj pozityva
Len sa o seba trochu bojim, sice to asi znie hlupo ked si to takto sama poviem,ale asi viete na co myslim...predsa len "nasa" rovnovaha je o kusok krehkejsia, a spinac moze byt ake kolvek vypetie, narok, poznamka, atd. ...a toboz ked toto asi nie je to co chcem robit...skoda ze mi niektore veci dochadzaju neskor, ...ale aj tak Nikdy nie je neskoro :o))
oki, idem sa ja dalej ucit zajtra mam totiz skusku z psychologie, a ledva som si v robote urvala pol dna volna aby som sa na to aspon trochu kukla, ..lebo si musim uzavret semester, aby som mohla prerusit doplnkove pedagogicke...ked uz nepokracujem v normalnom studiu ...ach jo...
Tak papaaaa zatial, drzte sa, papajte zdravo :o), zite, a teste sa zo zivota, nech je uz aky chce...ved vzdy moze byt aj horsie... :o)))