Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

...

ahojte,len tak sa vam trochu postazujem..:) dnes je Martiny a to je moja sestra..no proste prejedli sme sa..obed,vinko,zakusky, cipsy,chrumky,arasidy..boze:/ je mi zle..aj zo seba..myslim ze do vecera nechcem jest..boze tie vikendy:( vy ako? a vsetkym Martinkam vsetko naj!:-)

misha

alti, už to trochu povolilo. A práveže som jedla- a dosť:-( Dnes neboli žiande dietné jedlá. Mala som aj pečivo, aj zemiaky:-( A aj tak som stále unavená. Fakt neviem, kedy sa budem učiť.

alti

...vsimnite si, dievcata, ako reaguju zvacsa ti ultra chudi ludia - to su fakt nervaci. A take predsa ani jedna nechceme byt. No co, nervy potrebuju byt aspon trosku "obalene", tak im to doprajte :o).

alti

Tak mna by 2 kg tiez nepotesili, ale ja mam aj bez nich vyrazne prebytky :o) . Mam uz roky odskusane, ze ked som sa pokusila o "radikalnejsi" sposob znizenia vahy, polohladovanie, rupali mi nervy a to este vyraznejsie ako pokles vahy. Zuju, NEVAZ SA. Musela by som asi daleko listovat, aku mas vysku a vahu. Urcite je to OK ak nie podvaha, hmm? Ak chces, napis tie udaje, ale u mna je to absolutne nepodstatny udaj. Clovek musi mat dobry pocit, musi sa vediet usmiat, byt pokojny, spokojny a najlepsie ked aj stastny, cize zdravy. A toto bez dobrych nervov nejde. Co Ty na to? Chod sa prejst. Ak nemas s kym vychutnaj si, ze si sama. Ja som fakt rada sama - rozmyslam o com chcem a casto vobec o nicom, tak to je baby terapia...na vsetko zabudnut, vnimat len zelen, slniecko, dazd, vsetko podla ponuky :o). A mozes aj trochu pobehnut, mozno aj ja navecer vybehnem na moje chodzovo-poklusove kolecka.
Takze dalsia pedagogicka v nasom clenskom klube? Joj, to spojenie "nase clenky" od Vrr sa mi fakt paci, mile.

zuju

mam nervy alti, lebo som za tyzden pribrala dva kila, a neviem ako je to mozne, vobec nemam podvahu... Snazim sa to brat rozumne, ale dusit pocity v sebe nema cenu, a mne je na...

alti

Zuju,
nic si nepoondiala, ved preco? Naco "maturujes" nad jedlom, ktore si zjedla a dufam, ze Ti chutilo. A co tie cestoviny? A na vecer nieco lahke si urcite daj.
Misha,
ako som Ti napisala - unava je signal, protest, vystraha Tvojho tela. Chapem, ze su situacie, ked treba "zapnut". Lexaurin - skus len 1/2, lebo po nom napr. ja by som sa sice ukludnila, ale spala by som asi aj postojacky, je to individualne. A co si dnes jedla? Lebo na kavach nemozeme 'ficat", ked sa treba sustredovat. Myslim, ze ta dnesna nervozita je z toho, ze cas dalsich skusok je tu - ale to je normalne, klud Mishka.

zuju

dnes som to uz s jedlom posrala... Tada podla normalnych ludi som jedla normalne, lenja som divna, ale idem si varit cestoviny so spenatom, kupim si nieco pekne, a hlavne sa tesim. Dostala som DVD od Zory Czoborovej- tak si troska pocvicim, lebo v posilke by to bolo na mna vela, a pripravim nieco pekne do skoly detom...

misha

Alti, vstávala som o 8h. Zjedla som krajíc chlebu! Potom som išla zasa spať, od 10 do 12h! A stále sa mi chce spať:-( Ale nemôžem, musím sa ísť učiť. A tá nervozita, to sa naozaj nedá ani opísať. Toto som nikdy v živote nemala! Bojím sa:-((
A banán doma nemáme. Čo by si povedala na 1tbl. Lexaurinu?

Alternativa

Misha,
len klud. Ak sa Ti chce spat, to je signal, ze telo a mozog nevladze. Lahni si, skus na nic nemysliet, zavri oci a zhlboka dychaj. A spinkaj tak dlho, ako sa Ti bude ziadat. Spanok je tiez velky nas liecitel. Ak nezaspis, nevadi, len lezkaj a dychaj, dychaj, na nic nemysli. No a daj si aspon 1 BANAN, mozu byt aj 2. Skus to, musis nieco lahke zjest.