Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

Ospravedlňte ju prosím všetci, len tá mysel, psychika pri podváhe je velmi slabá a labilná a spraví čokolvek, aj keď to nie je zrovna správne.. A vzhladom na posledné udalosti je fakt psychycky veľmi slabá a občas ako sa povie ľudovo nastane skrat.. Ďakujem v jej mene za pochopenie..

...

Misha..hmm,tak sme v tom 2:) aj mne je zle,este zajtra treba nejako vydrzat..a bude ok.Este som hovorila ocovi vystizne aby nic nekupoval,ale kdeze..zakusky,chrumky,chipsy,oriesky,kofola ..no proste vsetko nezdrave sveta.ax:( neboj,vytravi to a snad bude ok.Urcite si toho nemala tolko ,ako ja:/ Vecer si musim aj zacvicit,mam zly pocit..

Z-uzka

!
Ona si nerobí srandu, ona tie tabletky fakt zjedla.. Viem to, poznám ju.. Prosím pochopte ju všetci, je zmätená, smutná.. Určite si nechce z nikoho robiť srandu, a ak sa tým niekoho dotkla, tak sa ospravedlňujem za ňu, len nejak asi nevie čo robiť, ako ďalej :(((

nikolka

baby pomoc..ja som si to rozmyslela ked som kukla von z okna
fuj, ja uz som tie tabletky pojedla
ja zaspim
ja ani neviem ake na spanie to boli

Z-uzka

Nikolka prosím nie, prosím nie... Nerob to, budeš mi chýbať.. Bože ja sa asi zbláznim, prosím, nuebližuj si.. Bože čo mám spraviť, nechcem to, nechcem, chcem aby si tu ostala!!!!!!
:,((((((((

nikolka

Ahojteeee:)
Prisla som vam dat paapa. Koncim..zo vsetkym, Uz ma to nebavi. cely ten kolotoc, stale len padat na hubu atd. pekne som sa nahodila aj vsetko..takze dobre to bude.
Podla mna to vsetko dobre skoncilo, ked zomrel Milan.
Trosku ma mrzi, ze som sa predtym este nemohla s vami osobne stretnut, ste mi vtedy dost pomohli.
Ale baby, este vam musim daco povedat. VY musite bojovat..VY musite vyhrat...VY to nesmiete vzdat..STE SILNE....VY na to mate..ja bohuzial ne, ale co uz:) uz je to dobre, ved som vlastne bojovala az doteraz. A bude to pekne zniet..som sa narodila v takyti den pred 19timi rokmi..to je dobre, ze?
Chjol dobre mi tu s vami bolo. Pomozte Z-uzke...Alternativka, staraj sa tu o ne...A vy baby bojujte..:)
Vsetky Vas lubim
Zbohom

misha

..., tak sme dve, ja som dnes prežratá jak prasa:-( Bolí ma brucho, plačem kvôli výčitkám, neučím sa, zasa som to posrala:-(