Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

divcata, vrr, mishka a j ostatne...
Toto forum nebolo zalozene, aby z toho niekto nieco vytlkol...To sa ani pri PPP az tak celkom neda, lebo najvyssiu cenu ma v tom celom Vase zdravie a Vas zivot...Zalozili ho ludia, ktorym na Vas zalezi. Bez ohladu na to, co sa s vami deje alebo ake krute alebo menej krute slova pouzivate. Minule som svojim detom vysvetlovala, ze ich strasne lubim aj vtedy, ked ma hnevaju. Ze su mojim vesmirom a inak to ani nejde. Su mojimi detmi aj vtedy, ked hnevaju, aj vtedy, ked su mile aj stale...(mala sojka sa spytala, ze ci ich lubim aj vtedy, ked im dam na zadok:) to sa stalo iba 2-3 razy a vidite - pamataju si:)
Chcem tym povedat, akokolvek Vam bude zle, akokolvek budete stastne, nie sme tu na to, aby sme vyriesili Vase zivoty (najvacsou starostoou pre mna bude, aby boli moje decka stastne, sebavedome a silne, nie to, ci urobia skusku alebo vodicak), ale aby sme Vas pochopili, pomahali pochopit a to je jedina cesta...
Alternativa presne vie, o com je zivot s PPP, je to skvela zenska, travi s Vami vela svojho casu, lebo jej na Vas zalezi, lebo vidi vo vasich pribehoch ten svoj, lebo vie, ako to moze dopadnut ale namusi...U mna je to rovnako...
No, nejaka som rozcitlivena, tak nateraz staci:)) Mame Vas radi, nebudte zatrpknute a ked bude cas, skuste sa sem vratit aj tie, co uz neveria...

igris

mishka , bola by som rada keby si mi odpovedala na otazky "v strave". Fakt ma to zaujima, mam pocit ze tomu nerozumiem ;)

Alternativa

Kiky,
ziadne drevo :o). Lebo bude z Teba salat radost z taneckov a to drevka nemaju :o. A drevka nehovoria tak rozumne ako Ty. Ako si so spankom, lepsi sa trochu?

kiky

avinka: správna váha aspoň podľa mňa nezávisí od tabuliek, ale od nášho pocitu. Ak nemáš žiadne zdravotné ťažkosti a cítiš sa fajn tak nie je dôvod váhu váhu meniť. ..podľa mňa to je tak..kým nemali kamošky blbé poznámky k mojej postave a totálne ma nezneistili cítila som sa fajn a to som nebola určite nejaká štíhla..skôr taký stred..ani vychrdnutá ani pri tele
minetka: tak ako ti to šlo s papaním? Skúšala si to??
Alternativa: to je jasné že keď bude vystúpenie dám vedieť, len som trochu drevo tak sa budem asi hanbiť:)