Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

ahojte! ja neviem co mam dnes za den,asi zraci maraton,boze,nemozem sa na seba pozret.bruxo plne,velke..je to neskutocne co som dnes pozrala.zajtra si musim dat asi hladovku!
kiky..no asi to je ten problem,nemam sa rada,nemam rada svoje telo a naozaj musim schudnut,proste chcem a musim par kil,aby som bola stastna.
a ako bolo na tej ture?napiste niekto nieco:)aky mate wikend?

kiky

avinka: vidíš sama vidíš že si štíhla..to že chceš schudnúť teda nemá dôvod..nepotrebuješ to ty ani tvoje telo. Ver nebude so sebou spokojná ani keĎ zhodíš dve,potom štyri ani keď 10 kíl. Stále to predsa môže byť ešte menej. Musíš sa naučiť vnímať sa nie ako telo ale ako úžasný človek. Hľadaj na sebe aj iné veci ako postavu..viem ľahko sa to píše, veď ani ja to nerobím a šialene sa bojím pribratia, ale ak ešte nie si v tom pekle v ktorom som ja prosím nechudni...a nachádzaj sa sebe to pekné, maj sa rada..

Alternativa: zajtra idem s jedným kamarátom na pol dennú túru..aj sa teším lebo mám veľmi rada prírodu..len musím vstávať o šiestej:)) ale s tým asi nebude problém pri mojom spaní..Ale napr. dneska ma mama musela normálne budiť a to som väčšinou už minimálne pol hodinu hore pred tým ako mi treba vstať..

anka

Gabika,ja vsetko stracam,v tomto pekle,ale neviem to skoncit,ja uz vobec nemusim jest,len sa premaham,aby som aspon nieco zjedla...a mam sa vobec premahat?toto nezvladnem,nikdy,ale co mam robit,mam to nechat tak,ved hadam ma nenechaju zomriet,aj ked by som chcela,a velmi.Co mam robit?

avinka

kiky:) diky ze aspon ty si mi odpovedala:) no ja neviem ,snazim sa jest,tak normalne,primerane,neprezierat sa a dokonca som aj trochu schudla(co sa dost cudujem:)) ale neviem ,zase ma zacinaju ovladat dake zle myslienky,aby som schudla,mozno dake 3 kila..ale nie drasticky,pokusim sa trochu znizit prijem a tak asi.. ja neviem,ja mam normalnu postavu,stihlu,ale neviem preco ma nieco nuti,aby som schudla,bola by som zo sebou viac spokojna.. ja neviem,ved uvidime:o)
a inak ked mas problemy so spankom,hmm,skus si pred spanim nieco citat,knihu,al.casopis,mne to pomaha ,zaspim ani neviem ako:))al.aj horuca sprcha:) zatial papa a pekny den all:-)

alti

Kiky,
chybu asi nerobis nikde /ak nepijes na vecer kavu, cierny a zeleny caj, necvicis neskor vecer/. Regeneracia organizmu, teda aj nervov a s tym spojeneho spanku, je dlhodoba zalezitost. Ale pomalicky sa vsetko bude lepsit a Ty to uz teraz predsa citis :o). Krocik za krocikom... A to Tvoje uvedomenie si potreby zahnat nudu je vyborne pre vyliecenie. Drz sa, pa.
Z-uzka,
Ako na kurze? V pondelok zacinas semester? Vykroc spravnou nozkou :o), pa.

alti

A zase su tu rana, ked nam nemusi rapotat budik, teda vacsine o:). Snazte sa vela spinkat. Ak mate problem so spankom, aspon lezte, oddychujte, dychajte zhlboka. Pite caj z medovky, trezalky, pamajoranu osladeny medom - upokojuju. No, lebo "rozhadzany" spanok je jeden z vyraznych rejavov "rozbitej" psychiky. A nielen pri PPP. Cize mat pevne nervy je mala vyhra pre kazdeho z nas. Takze, dievcata, pracujte na tom, krocik za krocikom, hoci cesta je urcite hrbolata. Ale posun vpred znamena byt blizsie k cielu - ku zdraviu. Pa

kiky

nikolka: jeej to si ma potešila s tým papaním..len tak ďalej:) a úsmev tiež:)

Alternativa: no ten spánok sa nejako stále nelepší..neviem v čom robím chybu..pomaly som si vlastne zvykla už na to že málo spím..ale trochu sa vlastne zlepšilo to že keď sa aj v noci zobudím tak už zaspím pomerne rýchlo..takže aspoň tak:)
Pekný deň(ten môj bol výborný..cítila som sa fajn)

nikolka

Ahojte baby!
tak ja po dlhom case sa zasa ozyvam..hmm, nemala som teraz moc lahke dni, ale zijem no:)
neviem, snazim sa pozerat sa na veci trochu inak...zase zacinam na sebeb pracovat a tak. No a zacinam jest!:)
teda, len take veci ako ovocie, susienky, susene ovocie, detske vyzivky a piskotiky a take somarinky..ale snazim sa!
A kilo som pribrala, heh. nemysliet na to, chcem predsa zenske krivky, vsak?
A baby, ja vas pravidelne citam...niektore fakt ze pokroky. len som nejak nechcela vam pisat, ked som mala take deprimujuce dni..mate toho aj same dost...
Ale kedze dnes vecer je super, lebo este teraz pojdem ale okolo desiatej na konika hijo tak trosku toho dobreho vam sem chcem dat:)
tak krasny dnik...aaa..podme spolu dalej:)