Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

ok alti a gabina vdaka ze na mna myslite v pohode sa mam. rozbila som dnes zrkadlo co znamena ze mam 7 rokov nestastia, co znamena ze budem este aspon 7 rokov zit:)
radsej mi tu uz nepiste a venujte sa sebe a okoliu, myslim na vas, vdaka.

avinka

ahojte:) neviete mi poradit,ako mam vediet kolko by som asi mala vazit?aby sa to telu "pacilo" ?..:) aby som nevazila vela,ale ani malo,ako mam vediet,kde je to optimum?hmm? vdaka!

Z-uzka

Hehe, veru áno, no ja sa musím už ísť chystať, lebo idem s kamarátkou do mesta nejaké obchoďáky popozerať, urobiť si radosť nejakými novými maličkosťami a potom na kurz, takže program už vymyslený a ak ti môžem poradiť, fakt to pomáha, teda ak máš vždy program, viem že vždy sa to ale nedá, potom je dôležité nepodliahať čertiskovi.. Ale vtedy má človek hlavu plnú bežných vecí a nie jedla :)) Ako napr. včera, cez prestávku som sa stretla s kamarátkou v meste, išli sme na polievku a potom niečo pobehať a späť do školy, ani ma len nenapadlo myslieť na to, že z niečoho priberiem, alebo podobne.. Spapala a išla ďalej, cítila som sa výborne :)) Aj tebe to prajem :)) Tak papa, držkaj sa :-))

Z-uzka

minetka
Ďakujem velmi pekne, si moc milá a zlatá, ja mám teraz radosť, že ty máš radosť, hehe :)) Verím, že ty to dokážeš, lebo cítim z teba, že chceš, len to nejaký ten čas ešte potrvá.. Nič sa nededeje mílovými krokmi, tak dlho ako sa v nás ppp rodila, tak dlho bude aj umierať :(( Tak krásny dník :-))

Z-uzka

minetka
Drž sa, aj keď si myslíš, že to je strašné, si na správnej ceste, aj ja som sa ešte pred pár dňami predávkovala preháňadlami tak, že mi takmer odumreli končatiny, ani neviem prečo, jednoducho som ich necítila, len mi stvrdli a boli studené a o tom aké som mala kŕče, no ach jáj, ale nestrácam chuť a idem ďalej, čo bolo bolo, už sa neodstane, bude lepšie, hlavne že viem, že už takto svojmu telu ubližovať nechcem, nezaslúži si to, veď pre nás tolko robí, lusdký organizmus je výnalez všetkých dôb, ani ten najlepši technický vydobytok ho nedokáže napodobniť, je to unikát, čo všetko dokáže.. Viem, že možno ešte si viac krát padnem, ale rátam s tým, viem, že to nie je jednoduché.. Snaž sa zameriať na to, čo ťa teší a vtedy si tie chvíle vychutnávať bez toho čerta v hlave, ver, že sa ti to tak zapáči, že budeš chcieť aby to bolo častejšie.. Dôležité je si násjť svoj systém. Moc ti fandím a držím päste, maj sa krásne, papa :))

minetka

Z-uzka, ani nevieš,ako veľmi sa teším:-))) Je to fakt super, že sa Ti tak darí..v jednej veci máš pravdu, pomôcť si môžeme iba samy, aj ked nás povzbudia slová,,čo tu čítame,ale človek musí zabojovať sám,a niekedy je lepšie byť v kontakte viac so zdravými:-)
Tak sa mi teraz zlepšila nálada, že si šťastná..hned mám krajší deň:-)
Tak veľa šťastia,nech sa Ti aj naďalej darí, drž sa!