Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Avinka,
pred par dnami si sa pytala, ako mas vediet, kde je Tvoje optimum /kg/. Netreba to vyjadrovat napr. v kg. Skus pocuvat, vnimat svoje telo. Ak sa dobre citis, si unavena len tak primerane, vsetky fyziologicke funkcie funguju normalne, vies sa zasmiat aj poplakat, nestriedas nepochopitelne nalady, nepoznas depky a urcite este vela ineho - to je optimum, ktore ma kazdy to svoje. Co Ty na to? Skus sa zamysliet, co z tohto vymenovaneho splnas a co nie.PPP choreho o vela pripravuje, tak sa nedaj.

vall17

myslela som si, ze aspon tu bude mat niekto zaujem so mnou pokecat, no teraz viem, ze to bola velka chyba tak ahojte ja koncim

kiky

avinka:čakala som celú omšu že príde a neprišiel:(no nič ale ešte sa oňho budem pokúšať aj ďalej..moje kamošky ho poznajú tak by ma mohli nejako zoznámiť:)
čítala som si tvoj rozhovor s mishou..si skoro ako ja..v tom že ti veľmi záleží čo si o tebe myslia druhí..To aj mne..ale psychologička mi veľmi pomáha..naozaj..Nesmieš sa porovnávať s druhými ty si ty. kašli na názory druhých o tebe..ja sa o to pokúšam..

Alternativa

Ahoj dievcata,
je pekne citat o tajnych laskach...drzim palce, aby sa zrealizovala, Kiky. A ked nahodou nie, urcite na Teba ta velka caka. Hlavne, ked sa menis naozaj na uzasnu "babu". Ides dalej, moja. Radost z malickosti, neriesit neriesitelne, to su tie spravne momenty, ktore potrebujete. Pa

avinka

kiky..hmm a skym si bola na tej ture?...
a ten chalan,hmm,skus nejako uputat jeho pozornost,milo sa na neho usmej,pozri..daj mu o sebe vediet.. ak bude mat zaujem tak ti to opatuje..to aspon na zaciatok:)

kiky

avinka:nie tá túra bola dobrá, len nie ten človek ským som bola..okrem toho som nešťastne zaľúbená, ten druhý ani nevie že som..zajtra by som ho mala stretnúť v kostole..ale on ma ani nepozná..proste je to nanič

avinka

ahoj kikusa:) aj ty?:)) ja cely den len zerem a zerem inak sa to ani povedat neda,brucho mam ako balon a to mam pred sebou este cely vecer:( nehnevaj sa,viem ze robim chybu,ale musim dat taku ocistnu hladovku,to ako vykupenie za ten dnesok.. a ty preco zly?hmm? snad to bude ok..a nie si unavena z tury?

kiky

avinka:na túre bolo fajn..prešli sme skoro celé Karpaty...až do Modry..celkom nám aj vyšlo počasie...ale dnes mám aj ja zlý deň..