Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

dneska som po dlhom čase mala opäť čokoládau(a dosť veľa) teda neviem či som ju jedla kvôli chuti alebo pribratiu ale stalo sa.. som ale prekvapená že to nebolo až také hrozné ako som myslela..teda výčitky sú aj pocity viny ale kašlem na to

forever?

a mozem sa ta este na nieco spytat? aby som v tom mala uplne jasno? nemusis mi, samozrejme, odpovedat? preco pomahas ludom s ppp? hraju v tom rolu osobne dovody?

forever?

dnesok? ja? hm, taky neutralny. snazim sa byt mila a dobra ku sebe. papam- pravidelne, teda skoro... a tak. co ja viem, da sa.
moj priatel sa rozhodol, ze mi chce pomoct, tak je to pekne.. :) v sobotu som mu vsetko vykecala.

Alternativa

A este aj stale starsia a starsia :o). Ale ja s oblubou hovorim, ze to starnutie je spravodlive, mozno jedna z mala veci, co sa neda kupit za miliony. Sice vrasky sa upravit daju, ale mentalne starnutie...jednoducho plynutie casu nie je urcena prachami.

forever?

alti: tak uz ta mam! a ja som po cely cas skumala, kto si ty za cloviecika, co pomaha takymto stratenym dusiam a pritom ma taky dobry prehlad v biochemke:) si stale sympatickejsia a sympatickejsia...

leilei

vsetkym, ktori si chcu pomoct s akoukolvek ppp (anorexia, bulimia, kompulzivne prejedanie) - v Bratislave mame svojpomocnu skupinu pre ludi s ppp. stretavame sa kazdy piatok o 17:00 na Frantiskanskom namesti 2, v Rade pre pomoc v socialnej praci. kludne mi zavolajte, ak niekto z vas chce prist 0903228728 Lenka