Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

NEBOJTE SA ANTIDEPRESÍV, AK ICH POTREBUJETE
Noradrenalín a serotonín sú veeeeeľmi dôležité látky pre naše telo. Je na ne napojená komplexne naša dobrá funkčnosť. Tvorí si ich náš zdravý organizmus v potrebnom množstve sám. Pri PPP a iných chorobách sa práve tieto dve látky nekontrolovateľne a nežiadúco uvoľňujú z nášho organizmu, znižuje sa ich tvorba a dochádza k nášmu zdravotnému „havarovaniu“. Antidepresíva /ATD/ sú lieky, ktoré špecifickým spôsobom zvyšujú hladinu noradrenalínu a serotonínu v organizme. ATD serotonín neobsahujú. Nie sú návykové, vedľajšie účinky tých najnovších sú minimálne. Pri ťažších a dlhotrvajúcich formách PPP je potrebné vyhľadať okrem psychológa aj pomoc psychiatra. Určite Vám odborníci v tejto kombinácii pomôžu efektívnejší posun ku zdraviu.

eriiika

Ahojte,volam sa Erika a chodim na gympel-3.rocnik. Pocas neho musim vypracovat pracu soc,a chcela by som sa v nej zamerat na anorexiu a bulimiu. Ak je tu nejake dievca alebo zena,ktora by bola ochotna zverit sa mi so svojim pribehom,bola by som velmi rada. V tej praci chcem zdoraznit,ake velke nebezpecenstvo anorexia v sucasnosti predstavuje... moj mail je erika373@azet.sk budem vdacna za kazdu odozvu

alti

Velmi by som sa tesila, keby vsetky dievcata s PPP uz bojovali. Lebo je tazke bojovat a sucasne pocuvat od inych nareky, ze to vyliecenie nejde. Je treba prejst na ine myslienky, netocit cely zivot okolo PPP. Hladajte si zaujmy, hobby, naplnajte Vase volne chvile aktivitou, to je jedina cesta, ako sa nerypat stale v tom istom.

el.vi

Ahoj dlho som sa tu neukazala, ..hm, ..nestihaaaaaaam... :o(, no ale co uz narobim
:o) jou, :o)super Andrej, tesim sa z tej stranky konecne sa nieco v tomto smere pohlo :o), len pocuj, ...co takto dat ten odkaz na BMI a nadvahu trosku inde, ...pripada mi to trosku kontraproduktivne...ale nefjem to je len moj nazor :o)
pap zatjal drzte sa tu seci!

Alternativa

A chcem Vas, dievcata, hlavne tie, co su mimo BA a uz bojujete a s odbornou pomocou, poprosit, ci by ste adminovi neposlali kontakty na Vasich osvedcenych psychologov, psychiatrov. Ved PPP je vsade, nielen v BA a treba sa z nej dostat. Pomozte dobudovat tuto komunitu tak, aby pomahala vsetkym. Kazda rada, napad je urcite vitany. Vsak, Andrej?

gabina

Andrej, gratulujem kazdemu, kto sa na tej stranke podielal a nevadi, ze nie je este to prave orechove...je to dieta, vyrastie do krasy:) g

gabina

ahojte dievcata...ahoj vrr:))
Nejako to tu spinka, cela tema, urcite to nie je tym, ze by uz nebolo o com rozpravat, vsak? Pravdou je, ze aj ja mam teraz hekticke obdobie a ako spravna egoistka musim mysliet hlavne na seba a svoju rodinu. mala som poriadne fofry a musim sa priznat, ze ked mam stres, chudnem...Ja viem, niekto by si povedal, ze co este chcem, ze je to fasa...Ale poznam sa a moje telo uz hlasilo prvy stupen nebezpecenstva. nevladalo tak, ako inokedy aj ked hlava bol cista. Takze som musela vedome a cielene zapracovat na tom, aby som sa niekde nevykotila od vycerpania do jarku...
Tak ja len tolko, kazdej prajem kus takeho "dobreho" sebectva, nezabudajte na seba, dievcata, venujte si vela casu, lubte sa a ja Vam budem drzat palce najviac, ako viem...A snad sa mi podari ozvat sa castejsie, ako v poslednom case. Mam Vas rada a viem, ake tazke dnicky mavate... Pekny zvysok tyzdna, dievcata!