Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lenuska

ja vam tak zavidim, ze sa vam dari...aj v skole...ja na nu kaslem..uz ma nic nebavi..zase zacinam rozmyslat ze z nej odidem...chcem zomriet....po smrti mozem byt s tymi s ktorymi byt normalne nemozem...bolo by to tak lepsie..aspon by som sa uz netrapila..ja nevladzem...dnes som od seba odohnala jedneho kamarata na ktorom mi zalezi...je fajn..a vzdy mi pomohol ked mi bolo najhorsie..povedzte mi niekto..preco?? :( :( :( chcem zomriet!!!

Alternativa

Pridavam sa k Vam, pisomkove dievcata. Nooo, ja som ju dnes nedala a bola radost. Ved aj nas ucitelov zle napisane pisomky mrzia. Ba niekedy mam pocit, ze viac ako studakov ;o)

forever?

Alternativa: moja pisomka dopadla vcelku dobre, myslim:) vonku je nadherne, tak som celkom stastna. :) a psychologicka je fakt zlata. no co dodat? :)

kiky

Alternativa: no čo sa týka mňa písomka dopadla na nič ale čo už snáď to nejako opravím..na zajtra sa nemám čo učiť som rada..jóó´j dneska som celý čas v škole myslela na toho chlapca to preto som taká vymletá:)

anonym

neviem,co mam robit ,ani neviem kde sa obratit ,stale som bola tucnrjsia potom som vela schudla cvicenim aj obmedzenim v jedeni,a potom prisiel ten strach ze co ak to vsetko priberiem naspat ci dokonca este viac,tak som zacala zvraciat a teraz neviem prestat,ale stale si pripadam tak tučne.neviem uz ako dalej mam aj velke depresie

alti

Ta ao dopadli dnesne pisomky? No, ak boli s nejakym zavahanim, to nevadi, su za Vami a netrapte sa voli nim, kedze to uz nezmenite. Lebo nielen s pisomami je to tak v zivote...:D
Misha,
ako ide Tebe ucenie? Daj nam o sebe vediet.
Uzite si pekne poobedie a vecer, takychto krasnych dni uz asi vela nebude :D. Hura na bicykel alebo na prechadzku.