Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

alti: ak si náhodou ten mail poslala tak zase nedošiel..
pekný dník
Dneska sme kamoške k narodkám zaplatili manikúru v salóne..má nádherné nechty teraz:)

rasto

caute baby, moc o tom neviem, ale drzim vam palce, nech sa vam podari zbavit sa tejto choroby, moznosti mate dost, treba ich vyuzit. a kaslite na chudnutie, ved vychudnute baby nie su pekne.

alti

Dlzka akejkolvek chronickej choroby spravidla vplyva na potrebnu dlzku liecby. Ved si zoberte, co znamena pre organizmus nicenie s PPP napr. 1 rok a ako poznaci organizmus PPP trvajuca napr. 10 rokov. Cize cim skor si clovek uvedomi zavaznost PPP a zacne sa liecit, tym lepsie. A hlavne musi naozaj chciet vyzdraviet.
Kiky,
prepac, na tie nechtiky som fakt zabudla. Dnes podvecer Ti urcite k tomu napisem mail. Pekny den a dobru naladu s jesennym slnieckom

kiky

Alternativa: ja si tiež myslím že by som to mala tvládnuť aj bez liekov, už teraz sa mi zdá že nemávam také silné depky..len občas a tie rýchlo prejdú..
O tých záderoch si nenašla nič??

Myslíte si že dlžka liečby anorexie závisí aj od toho akú dobu ňou človek trpí???

Alternativa

Ano, Mishka, cim dlhsie si to pestujete, tym sa Vas silnejsie PPP drzi a mate viac zniceny organizmus. To ale neznamena, ze to uz tak musi byt navzdy, urcite nie.

Alternativa

Chod uz spinkat, Ty nasa mala "flamenderka" :o). Nieco este tu napisem, ako sa da pomoct tomu potrebnemu serotoninu prirodzene. Jasne, ze to bude o BANANe. pekne snicky v Tvojej postielke Ti prajem, urcite budes spat ako drevko.

misha

Alti, aj ja si myslím, že Kika to zvládne bez liekov. Ja keď som mala 15, ešte som ani nevedela, že existujú nejaké antidepresíva...no, a ani som nevedela, že som vlastne chorá:-(

Alternativa

Mishka Ti velmi presne odpovedala, Kiky. Poznam Vas vsetky len z komunikacie na webe :o). Predpokladam, ze z rozhovorov tu mozem len vycitit, ako ste ktora psychicky rozladena a aj schopna bez liekov zabojovat. Pri Tebe, Kiky, som si ista, ze to zvladnes s pomocou psychologa, urcite. Ak by si mala Ty iny pocit, mozeme potom o tom pohovorit.