Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forever?

po prve- ospravedlnujem sa za tie preklepy a gramaticke chyby. slubujem, ze si to po sebe zacnem citat skor, ako to odoslem:) nech to ma uroven...
bohuzial, je to tak:(
vies, zivot je vlastne o malickostiach. kazdodennych drobnostiach, ktore nam nevedomky sposobuju radost. vtedy sa nam zda zivot krasny. ked cely den myslis na jedlo, je samozrejme, ze si tie malickosti vsimnut nemozes. lebo su MALICKE:)

Alternativa

Byva to tak, ze urcite veci, vztahy, krasne malickosti si uvedomime az vtedy, ked ich nemame. A tak je to aj so zdravim.

forever?

ahoj alti.
dnes sa ma, totiz, teta psycho pytala,ze keby som mohla ten cas vratit spat, pre tym..ci by som to chcela.
musela som sa zamysliet, ale potom si hovorim! nie! preboha nie! nikdy viac, ved to je hrozne!
vdaka bohu, ze to tak konecne zacinam vnimat...

forever?

lenuska: ja som bola presne taka, aka si ty teraz. denne som plakavala, vravela som si, aky je tento svet hnusny, ake je to vsetko nespravodlive. ze som nikto, na nic, ze nic nie je dobre. problemy som si riesila jedlom. naozaj vynikajuci sposob... hrala som sa s vlastnym zivotom, chcela som zomriet. prirodzene. v depresii ta ani nic ine nenapada. ale to, ze si teraz v takych tazkych stavoch plynie ci tomu veris alebo nie, aj z toho, ze nic nejes. chcela si byt stastna, ked si s tym zacala, vsak? a aka si teraz? si stastna? spokojna?
preco to neskusit. tu druhu cestu? ide to, naozaj sa to da. inak. krajsie.
nemusis mi zavidiet to, ze mi ide skola. makam na tom. kazdy den sa rozhodujem medzi tym,ci budem normalne dievca so snami, ktore sa realne daju docielit(ci uz je to zamestnanie alebo nove auto..:) ) ci budem "dokonala", co znamena, nebudem prakticky prijimat potravu, budem chodit ako bez duse, budem doma, zavreta, uplakana, vsetkych odvrhnem. to vsetko len preto, aby som mala ten pocit prazdneho zaludku. pre tento pocit, pre pocit, ze som sa ovladla, pre pocit toho, ze mam dostatok sebadiscipliny som stratila roky, ROKY zo svojho zivota. stratila som spomienky, ktore som nikde nemohla nabrat, stratila som bezstarostne detstvo, pocit stastia, smiech, radost. preco som to robila preboha? ked sa poohliadnem dozadu, co som tym ziskala? nic. NIC. co som ziskala tym, ze som lezala na posteli a zvyjala sa v krcoch, tym, ze som odpadavala. pocit satisfakcie, ze ja to dokazem a ini nie? a na co? bola som vtedy stastnejsia, ako som teraz? bola som oblubenejsia? nie. nedarilo sa mi nic, nemala som sil, to je prirodzene. nefungovala som.
ver mi, ak to chces zmenit, ide to. pomalicky sa z teba moze stat niekto, koho si budu ostatni vazit, niekto, kto rozdava radost druhym. mozes si zacat vazit samu seba, da sa to.
postupne.
ak chces, mozes byt stastna.
zavolaj pre pomoc

alti

Lenuska, prepac, bola som na maili, mrzi ma to, ze si odisla. Vies moja, bez jedenia jednoducho nemozeme zit. Ak si uz fakt tak vela dni nejedla, MUSIS zacat, OKAMZITE. Male mnozstva, nieco lahke. A hladaj psychologa, mozno lepsie psychologicku. Rodicia Ti urcite pomozu. Vedia o tychto Tvojich vaznych zdravotnych problemoch?

lenuska

asi si tu uz neni..pojdem si lahnut radsej...:( :( chce sa mi plakat..a tu nemozem....mama pri mne pozera TV...:( tak pa...:(

lenuska

ahoj alternativa...chcem sa porozpravat..ale nemam s kym..nikto ma nepocuva..som sama..myslim takto v skutocnom zivote...uz je to 7. den co som nic nejedla....bojim sa ze keby som sa zacala jest zase by to bolo tak ako predtym...bojim sa jedla...:( velmi ma boli uz brucho, kazdy den sa skrucam od hladu, zase ma boli zaludok - uz som bola kvoli nemu v nemocnici..ale ja to nedokazem..o par dni mame stuzkovu a nenavleciem sa urcite do siat...:( :( a co sa tyka skoly...tento rok maturujem..ale nic sa neucim..nebavi ma to..nema to zmysel...nech si mnou opovrhuju, je mi uz vsetko jedno...:( :( :(

Alternativa

Ahoj Lenuska, jasne ze nie si sama. Clovek NIKDY NIe JE SAM. A to nie su len slova, to je skutocnost. Takze podme sa porozpravat, ak chces.