Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Vyborne. A uz vela razy sme si to tu pisali, ze sedenia so psychologom by nemali byt o rozoberani jedalnicka, o jedle ci nejedle. Ale maju byt o Tvojich kazdodennych problemoch, o vztahoch, nazoroch. A s riesenim tychto pomaly zacnes prirodzene likvidovat PPP. Ale chod sa uz ucit, lebo bude ta pisomka. Ako dobre, ze ja uz ziadnu nepisem, ale ju davam ;o)

forever?

takto, postupne: maminka pred rokom zomrela, ano, chuda bola. ale ju anorexia trapila ovela skor, ako by som ju ja mohla ako osoba vnimat.
priatel to zobral dobre. mozno bol trochu viac vytraseny, ale snazi sa:) chudacik moj...
a sedenia u psychologicky no jo..pokracuju. vlastne, zajtra je len druhe.

forever?

aha, prepac, tak ja som to zle pochopila... u mojej mamy sa MOZNO prave vdaka anorexii vyvinula skleroza multiplex, ktora bola dost, dost zla. a z tej sa uz tiez nedalo dostat, bohuzial. preto ma to boli, ked viem, ake mozu byt nasledky a pritom sama som taka, chapes? :(

Alternativa

To si dobre urobila, ze to vie priatel. A ako pokracuju Tvoje sedenia u psychologicky? Teda dufam, ze pokracuju :o)

Alternativa

To fakt aj mama moze mat PPP? Boze moj, to sa mi ani nechce verit. Ved kde je ten prirodzeny pud sebazachovy k voli dietatu? A ako je na tom teraz?

Alternativa

Joj nie, moja mamina odisla s chorobou, ktora bolela ju a neskor uz len nas a z ktorej sa nedalo dostat - s Alzheimerom.

kiky

forever..ďakujem..bolo to ťažké a dlho som zvažovala či si ju mám dať alebo radšej niečo menej kalorické..ale potom som si ju dala lebo jak som o tom uvažovala mi uplne narastla chuť na ňu..ale nakoniec nebola až taká dobrá..lebo to bola tá s tými bublinkami a to nie je také jak naozaj..ale dopriala som si teda poriadne...

Alternativa

Ahoj Kiky,
cokoladka je fajn aj na nervicky. Ak sa da, tak radsej tu najhorkejsiu, nech aj nervy maju osoh, nielen chutove kanaliky :o).
Bola som v tesnej blizkosti PPP, bola som casto na psych. klinike profesne i sukromne - moja mamina. A viem, ze sa tento boj da vyhrat.