Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Mishka sa trochu "stiahla" z webu. Verim, ze nam da vediet, ako bojuje. Ide na to dobre, musi to zvladnut. Nema na vyber, ak sa chce zase smiat, byt vesela, stastna. Cize musi byt zdrava a to plati o kazdom.
Ja zajtra vstavam. Na aku sutaz ides, teda ak chces napisat?

Alternativa

A vsimla si si tu temu "Preco padaju na jesen listy?" Presne preto, aby sme vnimali aj tuto krasu. A co, zajtra vstavas do skoly?

forever?

ale ja ich uz zacinam vidiet:)
vsmili ste si dnes niekto, ake je to listie krasne? aku mame nadhernu jesen? ked svieti slniecko, ale nie je prilis horuco, ani prilis zima? ako sa jeho luce predieraju starymi konarmi stromov? ved toto je uzasne! zazrak. tento den uz len kvoli tomuto obrazu stal za to.
a takyto obraz je v kazdom jednom dni. v kazdom jedinkom.
preco si ho brat?

Alternativa

...a to preto, ze si ich MALICKE k voli niecomu urobime. A najhorsie je, ked ich tak zminiaturizujeme, ze ich voooobec nevidime.