Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

včera keď som bola u psychologičky tam som sa tam dosť zložila.Plakala som povedala som veľa zlého,nemohla som sa ukludniť..a nakonci sedenia mi psychologička povedala že odkedy ma od augusta spoznala ma má veľmi rada...myslíte že je dobré alebo zlé keď má ku mne osobnejší vzťah???

Viete čo som ešte zistila???Že neviem dávať najavo svoje city(tie pozitívne) pred druhými ľuďmi...

kiky

zuju:to ma mrzi..mne je dnes lepšie...bola som u doktorky mám skoliózu..teda mám ju asi už 6 rokov ale nejak sa to zhoršilo...

zuju

kiky, nejak to na nas ide spolu, hoci moje problemy sa netykaju jedla, nejaka som unavena vycerpana, viem pricinu a dnes som sa skoro v robote polozila

avinka

ahojky Kiky,citam ze sa nemas velmi dobre,dufam ze je vsetko ok,aj u tej doktorky.asi Ti to nepomoze,ale aj ja s mam dost zle,depresie zo seba samej..drzim palec,drz sa.

kiky

gabina:radšej to nechajme tak..zajtra pojdem k doktorke..ale viem že to bude zlé..keby som si to aspoň nezavinila sama...maj sa krásne a diky za slová povzbudenia..

gabina

Aj ja dokážem byť hnusná, keď na to príde...možno je dobré skúsiť povedať Prepáč, mami, je mi zle a mám nervy. Som na teba zlá ale neviem si s tým poradiť. Viem, že Ti ubližujem...
Má to svoj výzam aj deň, dva, týždeň po tom, ako si jej ublížila.
A nám tiež mnohí ubližujú a musíme sa naučiť s tým vyrovnávať, že?
Aké zdravotné problémy máš, ak Ti to nie je nepríjemné...?

kiky

gabina:ďakujem ale to ako sa správam k mojej mame aká som hnusná za to možem len ja a nik iný..aj za to že chodím cvičiť a viem že ma bolí celé telo...:(

gabina

neobviňuj sa, Kiky...
Bol tu cez prázdniny môj veľmi dobrý priateľ, vedel o mne už v tej dobe a sme v kontakte doteraz...Vie, ako som sa cítila a ako zle mi bývalo, čo ma bolelo a hlavne - ako sa z niektorých vecí mám tendenciu obviňovať doteraz...
Je to vedec, molakulárny biol´g, pracuje v Texase a je veľmi, veľmi múdry...
naposledy sedel, pozeral na mňa cez pohár s kávou a môj monológ zakončil takto nejako:
Ide mi to na nervy, že sa stále z tých vecí obviňuješ! Nemohla si za to a nemôžeš za to doteraz! Že si vracala u babky na hajzli, že si ukradla niečo v obchode lebo si mala túžbu jesť a zvracať, že si porobila kopec blbostí...y za to nemôžeš! Predstav si, že v našom mozgu je (a povedal strašne veľké číslo s neviem koľkými nulami na konci.-) nervových spojení. Stačí, že len dve spojenia prebehnú chybne a psychická porucha je na svete...
Tváril sa pri tom smrteľne vážne a mne sa uľavilo...